imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Një pajisje MFP e formatit të madh e nivelit më të lartë që sjell inxhinierinë novatore për të siguruar një rendiment të mrekullueshëm për printimin e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve.

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Planifikimi i një rruge të re dhe të guximshme për pajisjet MFP të formatit të madh

Veçoritë novatore dhe rendimenti i nivelit të lartë ndërthuren për të krijuar një pajisje shumëfunksionale tërheqëse për prodhimin e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve. imagePROGRAF TX-4000 MFP T36 44 inç siguron printime dhe skanime produktive me një cilësi të jashtëzakonshme.

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet e produktit

Paraqitja

Pajisje MFP e integruar

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Shpejtësia e skanimit

6 inç/sek me ngjyra

Rezolucioni i skanimit

1200 dpi

Produktiviteti

Printimi dhe skanimi paralel

Lehtësia e përdorimit

Paneli me prekje 15,6 inç

Lehtësia e përdorimit

Softueri i ri SmartWorks

Trashësia e materialit

Deri në 2 mm

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Çfarë ka në kuti

Skaneri T36

Njësia mbështetëse

2 orientuese anësore të letrës

3 orientuese për kthimin e dokumenteve

Objektivi i kalibrimit

Disku CD për softuerin SmartWorks MFP dhe dokumentacioni në PDF

Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36

Kabllo USB3 (3 metra)

Furnizimi me energji

Produktet përkatëse