Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-3100

Specifikimet

Specifikimet

 • Prodhim në volum të lartë

  Printim më i shpejtë, pa ndërprerje për zëvendësimin e bojës dhe ndërrimin automatik të materialit me opsionin e rulit dysh.

 • Siguri e lartë

  Karakteristika të përditësuara në standardin e tregut.

 • Me cilësi supreme printimi

  Saktësi e imët vijave dhe ngjyra vibrante.

 • Rezistenca ndaj kushteve atmosferike

  Bojë me pigment të plotë LUCIA TD, me opsion materiali rezistent ndaj ujit.

 • Administrim inteligjent i ruleve

  Konfigurim i thjeshtë me saktësi të përmirësuar të zbulimit të llojit të materialit.

 • Printime në përmasa të posaçme

  Printim në përmasa të lira pa bordura.

 • Softuer i fuqishëm

  PosterArtist Lite mundëson krijimin posterësh pa mundim, ndërsa Direct Print Plus ofron një zgjidhje të thjeshtë për ciklet e punës.

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

Memoria

Shpejtësia e printimit

Përdorimi i materialit

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

Përmasat dhe pesha

Çfarë përfshihet

Opsionet

Pjesët e konsumit