Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-3100

Një printer i shpejtësisë së lartë dhe formatit të madh, 36 inç me administrim të përparuar të materialeve dhe përdorim intuitiv.

 • 3.2ppm

  Vizatime A1 CAD

 • ruli 2

  Konfigurimi opsional

 • 1200 dpi

  Rezolucioni maksimal i printimit

 • Bojë 5-ngjyrëshe me pigment

  Lloji i bojës

 • Printim i shpejtë, fleksibël dhe efikas për shumë qëllime

  Prodhoni posterë, vizatime CAD dhe aplikacione të tjera me shpejtësi të lartë, me printim në përmasa të lira pa bordura dhe administrim të saktë të materialeve. Përdorim i përmirësuar dhe siguri e shtuar nga një printer kompakt.

  Printim i shpejtë

  Deri në 3.2ppm për vizatimet A1 CAD duke rritur shpejtësinë e printimit dhe përpunimin e të dhënave.

  Produktivitet më i lartë

  Një sistem inteligjent i administrimit të materialeve me zgjidhje të thjeshta dhe të lehta softuerike mbështet ciklet tejet efikase të punës në produksion.

  Prodhim në volum të lartë

  Ndërrimi i depozitës të bojës pa ndërprerje, procesimi i përmirësuar i të dhënave dhe një opsion ruli dysh japin shpejtësi mbresëlënëse të printimit.

  Canon Camera

  Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

  Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TX-3100 mund të përmirësojë kapacitetet tuaja të printimit.

  Specifikimet

  • Prodhim në volum të lartë

   Printim më i shpejtë, pa ndërprerje për zëvendësimin e bojës dhe ndërrimin automatik të materialit me opsionin e rulit dysh.

  • Siguri e lartë

   Karakteristika të përditësuara në standardin e tregut.

  • Me cilësi supreme printimi

   Saktësi e imët vijave dhe ngjyra vibrante.

  • Rezistenca ndaj kushteve atmosferike

   Bojë me pigment të plotë LUCIA TD, me opsion materiali rezistent ndaj ujit.

  • Administrim inteligjent i ruleve

   Konfigurim i thjeshtë me saktësi të përmirësuar të zbulimit të llojit të materialit.

  • Printime në përmasa të posaçme

   Printim në përmasa të lira pa bordura.

  • Softuer i fuqishëm

   PosterArtist Lite mundëson krijimin posterësh pa mundim, ndërsa Direct Print Plus ofron një zgjidhje të thjeshtë për ciklet e punës.

  Notification Imagee

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Njihuni me seritë imagePROGRAF TZ dhe TX.

  Printim i shpejtë dhe fleksibël nga printeri Canon imagePROGRAF TX-3100 me format të madh.

  Mësoni më shumë rreth Canon imagePROGRAF TX-3100.