Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36

Një printer shumëfunksional 36-inçësh me teknologji të përparuar printimi dhe skanimi për produktivitet të përshpejtuar.

 • 3.2ppm

  Vizatime A1 CAD

 • ruli 2

  Konfigurimi opsional

 • 13ips

  Shpejtësia e skanimit (mono 8 bit)

 • 5 ngjyrë
  bojë me pigment

  Llojet e bojës

 • Produktivitet i jashtëzakonshëm për printim dhe skanim formati të madh

  Printoni CAD, GIS dhe posterë më shpejt dhe më me efikasitet, me printim pa bordura që tani ofrohet për çdo madhësi dhe administrim i lehtë i materialeve për të mbështetur në mënyrë efikase punët me volum.

  Printim më i shpejtë

  Shpejtësia e shtuar e printimit dhe printimi pa ndërprerje rrisin produktivitetin, deri në 3.2ppm A1 CAD.

  Cilësia në printim dhe skanim

  Teknologjia me bojë kryesuese në kategorinë e vet dhe teknologjia unike e skanerit sigurojnë printim dhe skanim me cilësi të lartë.

  Administrim preciz i materialeve

  Mbështetje e shtuar për printim voluminoz, me administrim materiali pa probleme, ndërrim automatik të materialit për opsionin e rulit dysh.

  Canon Camera

  Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

  Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 mund të përmirësojë kapacitete tuaja të printimit dhe të skanimit.

  Specifikimet

  • Prodhim në volum të lartë

   Shpejtësi më e lartë, printim i pandërprerë dhe një opsion ruli dysh me ndërrim automatik të materialit.

  • Cilësi e shkëlqyeshme

   Printim i përparuar me bojë me precizion të jashtëzakonshëm të skanimit.

  • Siguri e garantuar

   Siguria e përmirësuar përmbush kërkesën standarde të sektorit

  • Zbulim i materialeve

   Saktësi e shtuar për funksionimin pa telashe.

  • Zgjidhje softuerike

   Krijim i lehtë i posterëve me PosterArtist Lite dhe printim i thjeshtë me Direct Print Plus të sapozhvilluar si standard.

  • Rezistenca ndaj kushteve atmosferike

   Boja me pigment të plotë LUCIA TD me opsion materiali rezistent ndaj ujit.

  • Ekran me prekje intuitiv me ngjyra

   Akses i lehtë nga përdoruesi në funksione.

  Notification Imagee

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Njihuni me seritë imagePROGRAF TZ dhe TX.

  Printoni më shpejt dhe skanoni më zgjuar me printerin e formatit të madh Canon imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36.

  Mësoni më shumë rreth Canon imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36.