imagePROGRAF TX-3000

Një pajisje e përparuar inkjet LFP 36 inç për prodhimin e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve, e cila ofron printime produktive, veçori inteligjente dhe përdorimin m me lehtësi.

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TX-3000

Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

Regjistrohuni tani

Printeri i plotë dhe i përsosur për materialet CAD, GIS dhe të posterëve

Printeri inkjet i formatit të madh 36 inç që bashkon cilësinë e nivelit më të lartë me shpejtësi të jashtëzakonshme të rezultateve. imagePROGRAF TX-3000 përfiton nga veçoritë novatore, përdorimin me kosto të ulëta, mirëmbajtjen e thjeshtë dhe qëndrueshmërinë e markës tregtare të Canon.

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-3000
TX-series

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet e produktit

Shpejtësia e printimit

2,6 faqe/min (A1)

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 dpi

Lloji i bojës

Boja e re me pigment me 5 ngjyra

Trajtimi i letrës

Me dy rula / ngarkimi automatik

Paneli i përdorimit

Paneli me prekje LCD me ngjyra 3,0"

Diametri maksimal i rulit të medias

170 mm

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB

Trupi kompakt

1390 x 984 x 1168 mm

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-3000

Çfarë ka në kuti

Printer

Njësia e rulit

1 x kokë printimi

1 x kuti e mirëmbajtjes

Aksesori bazë i letrës 3 inç

Kabllo elektrike BE dhe MB

1 paketë kutish boje fillestare

Udhëzuesi i konfigurimit

Siguria/standardi

Udhëzuesi i shpejtë

Produktet përkatëse