imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Pajisja shumëfunksionale e formatit të madh 36 inç që ofron një mori mundësish të zgjeruar dhe të përparuara për printimet e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve.

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Një model i ri emocionues për prodhimin e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve

Një printer pioner i formatit të madh me shumë funksione që sjell bashkë specifikimet e një rendimenti të lartë me veçori të lehta. Ky printer inkjet 36 inç ofron një precizion të pakrahasueshëm në printime dhe skanime, si dhe shpejtësi efikase të rezultateve dhe një qëndrueshmëri mjaft të lartë.

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet e produktit

Paraqitja

Pajisje MFP e integruar

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Shpejtësia e skanimit

6 inç/sek me ngjyra

Rezolucioni i skanimit

1200 dpi

Produktiviteti

Printimi dhe skanimi paralel

Lehtësia e përdorimit

Paneli me prekje 15,6 inç

Lehtësia e përdorimit

Softueri i ri SmartWorks

Trashësia e materialit

Deri në 2 mm

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Çfarë ka në kuti

Skaneri T36

Njësia mbështetëse

2 orientuese anësore të letrës

3 orientuese për kthimin e dokumenteve

Objektivi i kalibrimit

Disku CD për softuerin SmartWorks MFP dhe dokumentacioni në PDF

Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36

Kabllo USB3 (3 metra)

Furnizimi me energji

Produktet përkatëse