Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-2100

Specifikimet

Specifikimet

 • Prodhim në volum të lartë

  Shpejtësi e lartë dhe printim i vazhdueshëm me depozita boje me ndërrim pa fikje.

 • Cilësi e nivelit më të lartë

  Bojë me pigment të plotë LUCIA TD për CAD, GIS dhe posterë të saktë, të theksuar.

 • Fillim i shpejtë

  Kohë më e ulët për te printimi i parë dhe për t'u kthyer nga modaliteti pasiv.

 • Seti rulesh inteligjente

  Zbulimi i përmirësuar i llojit të materialit me administrim të lehtë të materialeve.

 • Zgjidhje softuerike

  PosterArtist Lite i ri ndihmon në krijimin e posterëve të cilësisë së lartë.

 • Rezistent ndaj ujit

  Bojë me pigment të plotë, me opsion materiali rezistent ndaj ujit.

 • Siguri

  Siguria e përmirësuar përmbush kërkesën standarde të sektorit

Specifikimet në detaje

Teknologjia e printerit

Memoria

Shpejtësia e printimit

Përdorimi i materialit

Kërkesat e enegjisë dhe të funksionimit

Përmasat dhe pesha

Çfarë përfshihet

Opsionet

Pjesët e konsumit