Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TX-2100

Printim i shpejtë, pa ndërprerje nga një printer shumëfunksional 24 inç me softuer inteligjent dhe karakteristika fleksibël printimi pa bordura.

 • ruli 2

  Unik në gamën 24-inçëshe

 • 2.8ppm (A1)

  Shpejtësia e printimit

 • 1200 dpi

  Rezolucioni maksimal i printimit

 • 5 ngjyra
  bojë me pigment

  Lloji i bojës

 • Performancë dhe fleksibilitet i përmirësuar në materiale të ndryshme

  Rrisni produktivitetin e printimit me shpejtësi të lartë, administrim të përmirësuar të materialeve dhe mbështetje për volume të larta nga një printer formati të madh krijuar për përdorim efikas.

  Printim i shpejtë

  Shpejtësi të shtuara printimi dhe printim pa ndërprerje për posterë me cilësi të lartë dhe vizatime CAD.

  Cilësi mahnitëse

  Teknologjia e trashëguar e bojës nga Canon arrin ngjyra të guximshme, vibrante edhe në letër ekonomike.

  Prodhimtari e lartë

  Karakteristikat novatore, si p.sh. depozitat e bojës me ndërrim gjatë punës dhe një sistem automatik i zbulimit të materialeve lehtësojnë ciklet e punës së prodhimit.

  SHKARKONI PËRMBAJTJEN

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TX-2100 mund të përmirësojë kapacitetet tuaja të printimit.

  Specifikimet

  • Prodhim në volum të lartë

   Shpejtësi e lartë dhe printim i vazhdueshëm me depozita boje me ndërrim pa fikje.

  • Cilësi e nivelit më të lartë

   Bojë me pigment të plotë LUCIA TD për CAD, GIS dhe posterë të saktë, të theksuar.

  • Fillim i shpejtë

   Kohë më e ulët për te printimi i parë dhe për t'u kthyer nga modaliteti pasiv.

  • Seti rulesh inteligjente

   Zbulimi i përmirësuar i llojit të materialit me administrim të lehtë të materialeve.

  • Zgjidhje softuerike

   PosterArtist Lite i ri ndihmon në krijimin e posterëve të cilësisë së lartë.

  • Rezistent ndaj ujit

   Bojë me pigment të plotë, me opsion materiali rezistent ndaj ujit.

  • Siguri

   Siguria e përmirësuar përmbush kërkesën standarde të sektorit

  Notification Imagee

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Zbuloni gamën e përmirësuar të plotë të imagePROGRAF TX

  Printoni më shpejt dhe me më fleksibilitet me printerin Canon imagePROGRAF TX-2100 e formatit të madh.

  Mësoni më shumë rreth Canon imagePROGRAF TX-2100.