imagePROGRAF TX-2000

Ky printer i gjithanshëm inkjet i formatit të madh 24 inç është ideal për printimet e materialeve CAD, GIS dhe të posterëve. Precizioni dhe rendimenti në harmoni.

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TX-2000

Rimodelimi i mundësive të printimit për materialet CAD, GIS dhe posterët

Printeri i përparuar imagePROGRAF TX-2000 ndërthur veçoritë inteligjente me cilësinë e jashtëzakonshme të printimit. Shijoni printimin me shpejtësi të lartë, saktësinë e shkëlqyer, kontrollin e lehtë nga përdoruesi dhe përdorimin ekonomik nga ky printer inkjet i formatit të madh 24 inç.

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-2000
TX-series

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet e produktit

Shpejtësia e printimit

2,6 faqe/min (A1)

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 dpi

Lloji i bojës

Boja e re me pigment me 5 ngjyra

Trajtimi i letrës

Me dy rula / ngarkimi automatik

Paneli i përdorimit

Paneli me prekje LCD me ngjyra 3,0"

Diametri maksimal i rulit të medias

170 mm

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB

Trupi kompakt

1110 x 984 x 1168 mm

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TX-2000

Çfarë ka në kuti

Printer

Njësia e rulit

1 x kokë printimi

1 x kuti e mirëmbajtjes

Aksesori bazë i letrës 3 inç

Kabllo elektrike BE dhe MB

1 paketë kutish boje fillestare

Udhëzuesi i konfigurimit

Siguria/standardi

Udhëzuesi i shpejtë

Produktet përkatëse