imagePROGRAF TM-305

Një printer inkjet novator i formatit të madh me HDD 500 GB

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-305

Printimi me rendiment të lartë nga një printer me teknologjinë e përparuar

Merr vija precize, tekst të qartë dhe ngjyra të gjalla, edhe në letër të thjeshtë, me sistemin e bojës me pigment me 5 ngjyra Lucia TD. Përpunimi i imazheve kontrollon derdhjen e bojës ndërsa përmirësimi i rezistencës ndaj ujit e bën materialin multimedial më të lehtë për manovrim në ambiente të brendshme dhe të jashtme.

Shkarkoni broshurën (PDF)

Cilësia e lartë

Boja me 5 ngjyra me pigment të plotë Lucia TD realizon vija të qarta dhe ngjyra të gjalla, edhe në letër të thjeshtë.

Printim i shpejtë

Një kokë printimi 1,07 inç me 6 kanale dhe përpunimi i optimizuar i printimit rritin produktivitetin.

Dizajn kompakt

Hapësira e vogël dhe mundësia e përdorimit përpara lejojnë që printeri imagePROGRAF TM-305 të përshtatet rrafsh me murin.

Pa shqetësime

Prerja më e butë, ulja e nivelit të dridhjeve dhe ventilatorët me amortizim më të lartë kanë zvogëluar zhurmën e përdorimit me 60%.

Paketa e softuerëve

Direct Print & Share, PosterArtist Lite dhe Free Layout Plus mbështesin prodhimin në CAD dhe të posterëve.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Shpejtësia e printimit

144 pph (A1)

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra LUCIA TD

Paneli i përdorimit

Ekrani me prekje LCD 3,0 inç me ngjyra

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB dhe mbështetja për PDF

Rezolucioni maksimal i printimit

2400×1200dpi

Trupi kompakt

1289 x 887 x 1060mm

Kapaciteti i bojës

300 ml dhe 130 ml

Trashësia e materialit

0,07~0,8 mm

Shikoni specifikimet e plota

imagePROGRAF TM-305

Çfarë ka në kuti

Printer

Mbështetësja e printerit: SD-32

1 x kokë printimi

Aksesori bazë i letrës 3 inç

Kabëll energjie

Kordoni elektrik për Mbretërinë e Bashkuar (240V,3P)

1 paketë kutish boje fillestare

Udhëzuesi i konfigurimit

Broshura e sigurisë/standardit për mjedisin

CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Win)

CD-ROM i PosterArtist Lite

Skeda e biocideve e BE-së

Skeda e Bashkimit Ekonomik Euro-aziatik

Skeda e informacioneve të rëndësishme

Galeria

Produktet që kanë lidhje

Dëshironi të dini më shumë për imagePROGRAF TM-305?