Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TM-305 MFP Z36

Printer formati të madh shumëfunksional me skanim precizioni të lartë dhe printim të shpejtë e me cilësi të lartë.

 • Me një sensor

  Teknologji e saktë skanimi

 • 13ips

  Shpejtësia e skanimit (mono 8 bit)

 • 144 pph

  Shpejtësia e printimit (A1 pm)

 • 5 ngjyra

  Sistemi i bojës me pigment Lucia TD

 • Kontroll i avancuar i skanimit nga përditësimet e softuerit inteligjent

  Skanimi i saktë i dokumenteve nga Colortrac SingleSensor Technology dhe softueri SmartWorks, kombinuar me cilësinë e lartë të figurës nga boja Lucia TD e imagePROGRAF TM-305 MFP Z36, sigurojnë printim dhe skanim superior me administrim efikas të dokumenteve.

  Printimi i shpejtë

  Rritni produktivitetin duke printuar me deri në 144pph (A1) me një kokë printimi 1,07 inç me 6 kanale.

  Cikle inteligjente të punës

  Përvoja intuitive e përdoruesit nga funksionimi i njësuar dhe menaxhimi i centralizuar i pajisjeve nga softueri i përditësuar SmartWorks.

  Skanim e printim preciozioni

  Teknologjia Colortrac SmartSensor dhe boja LUCIA TD japin cilësi të lartë si në skanim, ashtu edhe në printim.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TM-305 MFP Z36 mund të rrisë produktivitetin e biznesit tuaj.

  Specifikimet

  • Produktivitet

   Printer shumëfunksional formati të madh 36 inç

  • Shpejtësia e skanimit

   Shpejtësi skanimi 13ips (mono 8 bit)

  • Shpejtësia e printimit

   Shpejtësi printimi 144pph (A1)

  • Printim direkt

   Nga disku HDD ose memoria USB

  • Lloji dhe teknologjia e bojës

   Sistem boje pigmenti Lucia TD me 5 ngjyra

  • Ndërfaqja

   Kontrollor sistemi 15,6 inç

  • Trupi kompakt

   Trup kompakt 1616 x 887 mm

  Notification Imagee

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Zbuloni serinë imagePROGRAF TM MFP

  Zhvillojeni produktivitetin e biznesit tuaj me Canon imagePROGRAF TM-305 MFP Z36.