imagePROGRAF TM-305 MFP T36

Një pajisje MFP e formatit të madh me precizion të lartë me HDD të integruar

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-305 MFP T36

Një pajisje MFP që mund ta ndjekë ritmin, me printimin dhe skanimin më të shpejtë

Me skanimin e shpejtë dhe printimet me precizion të lartë, printeri i besueshëm imagePROGRAF TM-305 MFP T36 me HDD të integruar përfshin një ekran me prekje 15,6” që bën të mundur që përdoruesit të redaktojnë dhe të shikojnë paraprakisht me lehtësi skanimet.

Shkarkoni broshurën (PDF)

Printimi i shpejtë

Rritni produktivitetin duke printuar me deri në 144 pph (A1) me një kokë printimi 1,07 inç me 6 kanale.

Saktësia e skanimit

Skanimi i imazheve me cilësi të lartë dhe me më pak hije nga teknologjia SingleSensor dhe drita e dyfishtë LED.

Softueri i shpejtë

Merrni ndihmë për prodhimin nga Direct Print & Share, PosterArtist Lite, Free Layout Plus dhe më shumë.

Ekrani intuitiv me prekje 15,6 inç

Shikoni paraprakisht dhe redaktoni me lehtësi skanimet me ekranin e thjeshtë me prekje 15,6 inç.

Pigmenti i plotë

Printimi me precizion të lartë për materialet CAD dhe posterët nga sistemi unik i bojës me 5 ngjyra Lucia TD nga Canon.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Paraqitja

Pajisje MFP e integruar

Produktiviteti

Printimi dhe skanimi paralel

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra LUCIA TD

Shpejtësia e printimit

144 pph (A1)

Shpejtësia e skanimit

6 inç/sek me ngjyra

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB dhe mbështetja për PDF

Trupi kompakt

1289 x 887 mm

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Çfarë ka në kuti?

Skaneri T36

Njësia e mbështetëses së skanerit dhe montimi AIO

2 guidat anësore të letrës

3 orientuese për kthimin e dokumenteve

Objektivi i kalibrimit

Disku USB për softuerin SmartWorks MFP (përfshin dokumentacionin në PDF: Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36)

Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36.

Kabllo USB3 (2 metra)

Furnizimi me energji

Kompjuter AIO ose ekran me prekje 15,6"

Galeria

Produktet që kanë lidhje

Shikoni se si mund ta shpejtojë biznesin tuaj printeri imagePROGRAF TM-305 MFP T36