Canon Camera

Printerë formati të gjerë

imagePROGRAF TM-300 MFP Z36

Një printer shumëfunksional formati të madh 36-inçësh me komanda të përmirësuara të skanimit dhe administrim efikas të dokumenteve.

Procesimi i përmirësuar i imazhit për printim dhe skanim preciz

Softuer dhe komandim i avancuar i skanimit me administrim të përmirësuar të dokumenteve, imagePROGRAF TM-300 MFP Z36 printon dhe skanon njëkohësisht për efikasitet optimal. Cilësi dhe shpejtësi e lartë, me teknologjinë Colortrac SingleSensor dhe bojën Lucia TD.

Printimi i shpejtë

Rritni produktivitetin duke printuar me deri në 144pph (A1) me një kokë printimi 1,07 inç me 6 kanale.

Cikël i përditësuar pune

Softueri më i fundit i skanimit SmartWorks njëson prakticitetin me funksionimin intuitiv dhe menaxhimin e centralizuar të pajisjeve.

Saktësi skanimi dhe printimi

Teknologjia Colortrac SmartSensor dhe boja LUCIA TD sigurojnë skanim dhe printim me cilësi të lartë.

Shkarkoni përmbajtjen

Mësoni më shumë se si Canon imagePROGRAF TM-300 MFP Z36 mund të rrisë produktivitetin e biznesit tuaj.

Specifikimet

 • Produktivitet

  Printer shumëfunksional formati të madh 36 inç

 • Shpejtësia e skanimit

  Shpejtësi skanimi 13ips (mono 8 bit)

 • Shpejtësia e printimit

  Shpejtësi printimi 144pph (A1)

 • Teknologjia e printimit

  Teknologji printimi termik me bojë

 • Lloji dhe teknologjia e bojës

  Sistem boje pigmenti Lucia TD me 5 ngjyra

 • Ndërfaqja

  Kontrollor sistemi 15,6 inç

 • Trupi kompakt

  Trup kompakt 1616 x 887 mm

Notification Imagee

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

Zbuloni serinë imagePROGRAF TM MFP

Zhvilloni efikasitetin e administrimit të dokumenteve tuaja me Canon imagePROGRAF TM-300 MFP Z36.