imagePROGRAF TM-300 MFP T36

Një pajisje MFP 36” e formatit të madh që ofron veçori inteligjente dhe cilësi

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-300

Personifikimi i precizionit, për printime dhe skanime superiore

Me teknologjinë SingleSensor dhe bojën Lucia TD, printeri imagePROGRAF TM-300 MFP T36 ofron skanime të sakta të dokumenteve, tekste të qarta dhe vija të mprehta. Printimi dhe skanimi në të njëjtën kohë siguron një efikasitet optimal pa ndikuar te cilësia.

Shkarkoni broshurën (PDF)

Printimi i shpejtë

Rritni produktivitetin duke printuar me deri në 144 pph me një kokë printimi 1,07 inç me 6 kanale.

Skanimi me precizion

Teknologjia SingleSensor siguron një skanim me cilësi të lartë, me më pak hije nga drita e dyfishtë LED.

Softueri inteligjent

Përmirësimi i përdorimit me softuerin Direct Print & Share, PosterArtist Lite dhe Free Layout Plus.

Ekrani intuitiv me prekje 15,6 inç

Shikoni paraprakisht dhe redaktoni me lehtësi skanimet me ekranin e thjeshtë me prekje 15,6 inç.

Në qetësi

Shijoni printimet me 60% më pak zhurmë nga ventilatorët me zbutje, prerja më e butë dhe ulja e nivelit të dridhjeve.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Paraqitja

Pajisje MFP e integruar

Produktiviteti

Printimi dhe skanimi paralel

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra LUCIA TD

Teknologjia e skanimit

Me një sensor

Teknologjia e printimit

Inkjet termik

Shpejtësia e printimit

144 pph (A1)

Shpejtësia e skanimit

6 inç/sek me ngjyra

Trupi kompakt

1289 x 887 mm

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Çfarë ka në kuti

Skaneri T36

Njësia e mbështetëses së skanerit dhe montimi AIO

2 guidat anësore të letrës

3 orientuese për kthimin e dokumenteve

Objektivi i kalibrimit

Disku USB për softuerin SmartWorks MFP (përfshin dokumentacionin në PDF: Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36)

Manuali i përdorimit dhe udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin T36.

Kabllo USB3 (2 metra)

Furnizimi me energji

Kompjuter AIO ose ekran me prekje 15,6"

Galeria

Shikoni imagePROGRAF TM-300 MFP T36 në veprim

Produktet që kanë lidhje

Zbuloni më shumë për imagePROGRAF TM-300 MFP T36