imagePROGRAF TM-300 MFP L36ei

Pajisje MFP 36” e integruar dhe e nivelit të lartë me Colortrac ScanApp Lei

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-200

Kryerja e shumë detyrave për efikasitet optimal në skanime dhe kopjime

I lehtë në përdorim, imagePROGRAF TM-300 MFP L36ei printon deri në 144 pph (A1) dhe përpunon njëkohësisht printimet dhe skanimet për të kursyer më shumë kohë. Softueri i dedikuar ScanApp Lei rrit produktivitetin me skanimin dhe kopjimin e vazhdueshëm në renë kompjuterike, në USB dhe në kompjuter.

Shkarkoni fletën e të dhënave

Printim dhe skanim

Kurseni kohë duke printuar dhe skanuar në të njëjtën kohë - dyfishi i efikasitetit nga përpunimi paralel.

Vija të përsosura

Printimi me cilësi të lartë me tekst të qartë dhe me ngjyra të pasura nga boja Lucia TD me pigment të plotë me 5 ngjyra.

Printimi në qetësi

Modernizimi i operacioneve të brendshme, duke përfshirë zbutjen e ventilatorëve dhe të dridhjeve, do të thotë 60% më pak zhurmë.

Skanimi në USB

Me softuerin ScanApp Lei, ruani me lehtësi të dhënat e skanuara drejtpërdrejt në USB me mbështetjen e formateve TIFF, PDF dhe JPEG.

Konfigurimi me lehtësi

Një dizajn kompakt dhe i integruar, me mundësinë e plotë të përdorimit përpara, do të thotë më pak hapësirë për instalimin.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Paraqitja

Pajisje MFP e integruar

Produktiviteti

Printimi dhe skanimi paralel

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra LUCIA TD

Teknologjia e printimit

Inkjet termik

Teknologjia e skanimit

ScanApp Lei

Shpejtësia e printimit

144 pph (A1)

Trupi kompakt

1289 x 887 mm

Paneli i përdorimit

Ekrani me prekje LCD 3 inç me ngjyra

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Çfarë ka në kuti

Skaneri L36ei

Kapëset e montimit të printerit, elementet e fiksimit dhe vegla 3 mm

2 këmbë për përdorimin në tryezë

2 guidat anësore të letrës

2 orientuese për kthimin e dokumenteve

Objektivi i kalibrimit

Disku CD për softuerin Scan App Lei (përfshin dokumentacionin në PDF: Manuali i përdoruesit i skanerit L36ei për gjuhën si dhe Udhëzuesi i fillimit të shpejtë)

Udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin L36ei

Kablloja ethernet (2 metra)

Furnizimi me energji

Rajonale - kordoni(ët) e rrjetit elektrik kryesor (2 metra)

Galeria

Shikoni imagePROGRAF TM-300 në veprim

Produktet që kanë lidhje

Mësoni më shumë për imagePROGRAF TM-300 MFP L36ei