imagePROGRAF TM-205

Printer inkjet kompakt me HDD të integruar dhe mbështetjen për skedarët PDF

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-205

Aftësitë e përparuara sigurojnë me shumë elasticitet dhe rendiment

Printoni skedarë PDF, HP-GL/2 dhe JPEG drejtpërdrejt nga njësitë e diskut USB në printerin e qetë por me produktivitet të lartë, imagePROGRAF TM-205. Printeri kompakt inkjet ka njësinë HDD të integruar dhe siguron një cilësi të jashtëzakonshme të printimit me sistemin unik të bojës Lucia TD.

Shkarkoni broshurën (PDF)

Maksimizoni hapësirën

Përshtatet rrafsh me murin për të ofruar mundësi të plotë përdorimi përpara si dhe një panel përdorimi të lehtë për të lexuar.

Përdorimi në qetësi

I përsosur për zyrat e vogla - niveli më i ulët i dridhjeve dhe proceset më të qeta sigurojnë 60% më pak zhurmë.

Ultra i pastër

Printime të shkëlqyera për CAD, posterë dhe çdo ditë me bojën unike me 5 ngjyra me pigment të plotë Lucia TD.

Printimi i shpejtë

Rritni realizimin e printimeve me ndihmën e një koke printimi të optimizuar 1,07 inç me 6 kanale.

Softueri i shpejtë

Merrni ndihmë për prodhimin nga Direct Print & Share, PosterArtist Lite, Free Layout Plus dhe më shumë.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Shpejtësia e printimit

24 sekonda për fletë A1

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra Lucia TD

Paneli i përdorimit

Ekrani me prekje LCD 3 inç me ngjyra

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB dhe mbështetja për PDF

Rezolucioni maksimal i printimit

1200 x 2400 dpi

Trupi kompakt

982 x 887 x 1060 mm

Kapaciteti i bojës

300 ml dhe 130 ml

Trashësia e materialit

0,07~0,8 mm

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Çfarë ka në kuti

Printer

1 x kokë printimi

Aksesori bazë i letrës 3 inç

Kabëll energjie

Kordoni elektrik për Mbretërinë e Bashkuar (240V,3P)

1 paketë kutish boje fillestare

Udhëzuesi i konfigurimit

Broshura e sigurisë/standardit për mjedisin

CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Win)

CD-ROM i PosterArtist Lite

Skeda e biocideve e BE-së

Skeda e Bashkimit Ekonomik Euro-aziatik

Skeda e informacioneve të rëndësishme

Galeria

Produktet që kanë lidhje

Dëshironi të dini më shumë për imagePROGRAF TM-205?