imagePROGRAF TM-200

Realizoni printime të jashtëzakonshme me këtë printer të përparuar inkjet të formatit të madh

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-200

Aktiviteti "Make It"

Një festival i printimit në internet me transmetime dhe përmbajtje sipas kërkesës në harku e 8 ditëve gjatë të cilit mund të krijoni planin tuaj të ditës. Përmban referime të rëndësishme, demonstrime të drejtpërdrejta teknologjike, diskutime angazhuese dhe mentorim nga ekspertët.

Regjistrohuni tani

Precizioni ndërthuret me produktivitetin dhe rendimentin e përparuar

Teknologjitë bazë të printerit imagePROGRAF TM-200 sigurojnë vija ultra të qarta dhe gjallëri ngjyrash për printime të shpejta dhe të lehta të formatit të madh. Me një zvogëlim të tingujve me thuajse 60% dhe instalimin me përshtatje të plotë, ai është i përsosur për zyrat e vogla me hapësirë të kufizuar.

Shkarkoni broshurën (PDF)

I qartë dhe me gjallëri

Edhe printimi në letër të thjeshtë është me cilësi të lartë me sistemin e bojës me 5 ngjyra me pigment të plotë Lucia TD.

Printimi i shpejtë

Rritni realizimin e printimeve me ndihmën e një koke printimi të optimizuar 1,07 inç me 6 kanale.

Hapësirë e vogël

Modeli kompakt, me përshtatje dhe me mundësi të plotë përdorimi përpara maksimizon hapësirën e zyrës në dispozicion.

Përdorimi në qetësi

I përsosur për zyrat e vogla - niveli më i ulët i dridhjeve dhe proceset më të qeta sigurojnë 60% më pak zhurmë.

Softueri i shpejtë

Merrni ndihmë për prodhimin nga Direct Print & Share, PosterArtist Lite, Free Layout Plus dhe më shumë.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Shpejtësia e printimit

24 sekonda për fletë A1

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra Lucia TD

Paneli i përdorimit

Ekrani me prekje me ngjyra LCD 3 inç

Teknologjia e printimit

Inkjet termik

Rezolucioni maksimal i printimit

2400×1200 dpi

Trupi kompakt

982 x 887 x 1060 mm

Kapaciteti i bojës

300 ml dhe 130 ml

Trashësia e materialit

0,07~0,8 mm

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Çfarë ka në kuti

Printer

1 x kokë printimi

Aksesori bazë i letrës 3 inç

Kabëll energjie

Kordoni elektrik për Mbretërinë e Bashkuar (240V,3P)

1 paketë kutish boje fillestare

Udhëzuesi i konfigurimit

Broshura e sigurisë/standardit për mjedisin

CD-ROM i softuerit të përdoruesit (Win)

CD-ROM i PosterArtist Lite

Skeda e biocideve e BE-së

Skeda e Bashkimit Ekonomik Euro-aziatik

Skeda e informacioneve të rëndësishme

Galeria

Produktet që kanë lidhje

Dëshironi të dini më shumë për imagePROGRAF TM-200?