imagePROGRAF TM-200 MFP L24ei

Një pajisje e integruar MFP 24” që ofron cilësi dhe thjeshtësi në përdorim

Kërkoni informacione

Kërkoni informacione

imagePROGRAF TM-200 MFP L24ei

Kompakt dhe i qetë, rendiment me cilësi për printimin dhe skanimin

Boja unike Lucia TD me pigment të plotë me 5 ngjyra në TM-200 MFP L24ei, nga Global Scanning, siguron vija dhe tekste të qarta si kristali, si dhe ngjyra të gjalla. Duke punuar paralelisht, teknologjia SingleSensor shpejton skanimin pa e dëmtuar cilësinë.

Shkarkoni fletën e të dhënave

Printim dhe skanim

Përpunimi paralel do të thotë se printimi dhe skanimi mund të funksionojnë në të njëjtën kohë, duke rritur efikasitetin e zyrës.

I integruar

Duhet më pak hapësirë për instalimin, falë dizajnit të integruar me mundësinë e plotë të përdorimit përpara.

Printoni në qetësi

Zhurma e printimit është zvogëluar me 60% nga ventilatorët më të amortizuar, më pak dridhje dhe modernizimi i prerjes.

Cilësia e skanimit

Teknologjia me një sensor siguron skanime imazheve me cilësi të lartë, më shpejt dhe me hije minimale.

Ngjyra të gjalla

Cilësi e jashtëzakonshme printimi për printimin CAD dhe të posterëve nga boja Lucia TD me pigment të plotë dhe 5 ngjyra.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Specifikimet e produktit

Paraqitja

Pajisje MFP e integruar

Produktiviteti

Printimi dhe skanimi paralel

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 5 ngjyra Lucia TD

Teknologjia e Printimit

Inkjet termik

Teknologjia e skanimit

ScanApp Lei

Shpejtësia e printimit

24 sekonda për fletë A1

Trupi kompakt

982 x 887 mm

Paneli i përdorimit

Ekrani me prekje LCD 3 inç me ngjyra

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Çfarë ka në kuti

Skaneri L24ei

Kapëset e montimit të printerit, elementet e fiksimit dhe vegla 3 mm

2 këmbë për përdorimin në tryezë

2 guidat anësore të letrës

1 orientuese për kthimin e dokumenteve

Objektivi i kalibrimit

Disku CD për softuerin Scan App Lei (përfshin dokumentacionin në PDF: Manuali i përdoruesit i skanerit L24ei për gjuhën si dhe Udhëzuesi i fillimit të shpejtë)

Udhëzuesi i nisjes së shpejtë për skanerin L24ei

Kablloja ethernet (2 metra)

Furnizimi me energji

Rajonale - kordoni(ët) e rrjetit elektrik kryesor (2 metra)

Galeria

Produktet që kanë lidhje

Zbuloni më shumë për imagePROGRAF TM-200 MFP L24ei