Canon imagePROGRAF PRO-4100

Paraqitje e pakrahasueshme e ngjyrave, me dalje të shpejtë dhe efikase në 44 inçë.

Canon imagePROGRAF PRO-4100

12

bojë me pigment

2400 dpi

rezolucioni maksimal i printimit

170 mm

diametri maksimal i rulit të materialit

JPG PDF

printim direkt

Printim precizioni, produktiviteti të lartë për pamje që tërheqin shikimet

Realizoni çdo herë printime fotografike dhe të arteve të bukura pa asnjë të metë. Konfigurimi inteligjent i teknologjisë së bojës novatore 12-ngjyrëshe të pigmentit "LUCIA PRO" nga "Canon" dhe administrimi automatik i materialeve mundësojnë një prodhim të shpejtë me shprehje ndezur të ngjyrave.

Ekspert i materialeve

Administrimi automatik i materialeve i përshtatet materialeve të çfarëdo lloji për një përdorim më të njëtrajtshëm.

Mbrojtje për të dhënat e printimit

Maksimizoni sigurinë duke kufizuar lidhjet dhe protokollet e printimit me anë të fjalëkalimeve individuale të përdoruesve.

Efikasiteti i fluksit të punës

Punoni më zgjuar me anë të tasteve fizike dhe cilësimeve të ruajtura në ekran për funksionet e përdorura më shpesh.

Canon imagePROGRAF PRO-4100

Specifikimet e produktit

Bojë 12-ngjyrëshe

Bojë novatore pigmenti "Canon LUCIA PRO"

Mbrojtja e të dhënave

Me printim të siguruar me fjalëkalim dhe enkriptim të të dhënave të ruajtura

Administrim ekspert të materialeve

Performancë në rrotullim të lartë për vetëmbushjen e materialeve

Zgjidhjet softuerike

Softuer profesional fotografie me mundësi modifikimi

Funksionim i thjeshtë

Shihni informacionin dhe cilësimet përpara printimit

Printim precizioni

Riprodhim i përpiktë i ngjyrave me gamë të plotë ngjyrash

Shikoni specifikimet e plota

Canon imagePROGRAF PRO-4100

Zbuloni gamën e plotë "imagePROGRAF PRO"

Shihni se si printeri "imagePROGRAF PRO-4100" mund t'jua shpjerë printimin e grafikëve në një nivel tjetër.

FLISNI ME EKIPIN TONË