Canon imagePROGRAF PRO-2100

Printim i cilësisë së lartë me procesim të avancuar të figurës.

Canon imagePROGRAF PRO-2100

12

bojë me pigment

2400 dpi

rezolucioni maksimal i printimit

170 mm

diametri maksimal i rulit të materialit

JPG PDF

printim direkt

Teknologjia novatore e bojë mundëson shprehje dinamike të ngjyrave

Boja me pigment "LUCIA PRO" nga "Canon" prodhon theksim të jashtëzakonshëm të ngjyrave dhe të zeza të thellë, për printime mbresëlënëse grafike dhe artesh të bukura. Të dhënat mbrohen me siguri të përmirësuar për përdoruesin dhe pajisjen, ndërsa administrimi automatik i materialeve përforcon produktivitetin e printimit.

Shkarkoni fletën e të dhënave

Printim me fjalëkalim

Caktoni autorizime për printimin nga përdoruesit, si dhe fjalëkalime për të kufizuar aksesin dhe përmirësuar sigurinë.

Procese të automatizuara

Administrimi inteligjent i materialeve i pikas vetiu llojet e materialeve dhe përllogarit materialin e mbetur.

Zgjidhjet softuerike

"Professional Print" mundëson në ekran funksione korrigjimi dhe faqosjeje paraprake, dhe printimi motivesh.

imagePROGRAF PRO-2100

Specifikimet e produktit

Boja LUCIA PRO

Teknologjia novatore e bojës me pigment nga "Canon"

Siguria e pajisjes

Enkriptim diskut dhe printim i sigurt me fjalëkalim

Mbajtja e medias

Vetëmbushje dhe pikasje e llojeve të materialeve

Softuer printimi

"Professional Print and Layout" ofrojnë shqyrtim dhe modifikim para printimit

Dizajn i përditësuar

Paneli i ri i veprimeve tregon detajet e printimit

Prodhimtari e lartë

Printim i shpejtë në materiale fotografike

Shikoni specifikimet e plota

Canon imagePROGRAF PRO-2100

Zbuloni gamën e plotë "imagePROGRAF PRO"

Përshpejtoni prodhimin e printimeve me printerin tonë të formatit të madh "imagePROGRAF PRO-2100".

FLISNI ME EKIPIN TONË