Seria "imagePRESS C910"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Shpejtësia e printimit

deri në 90 fq/min

Vëllimi i rekomanduar mujor

40 000 deri në 167 000 faqe (A4)

Vëllimi maksimal mujor

Deri në 500 000 faqe (A4)

Toleranca e regjistrimit

Nga para prapa: 1,0 mm ose më pak

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

2400 dpi x 2400 dpi, 256 gradime

Kapaciteti i letrës

Standard: 3 x kaseta 550-fletë (80 gsm)
Anashkalues stive C1: sirtar shumëfunksional 250-fletësh*
POD Deck Lite-C1: 1 pako anësore letre me 3500 fletë (A4/A3/SRA3)
POD Deck Lite XL--A1: 1 pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3), 1x 1000 fletë me gjatësi > 487,7 mm
Rafti i letrave me shumë sirtarë-C1: 1 x 6000 fletë (3 x 2000 fletë - A4/A3/SRA3)

* 1 fletë, për fletë të gjata

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

7650 fletë (A4/A3)

Kapaciteti maksimal i daljes të letrave

11 200 fletë (A4, 80 gsm)

Madhësitë e mbështetura të medias

Kasetë letre 1/2/3
Përmasa standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

Anashkalues stive C1 (sirtar shumëfunksional)
Përmasa standarde: SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm
Fletë e gjatë*: 210×487,8 mm deri në 330,2×1300 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

POD Deck Lite-C1
Përmasa standarde: SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

POD Deck Lite XL-A1
Përmasa standarde: SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Fletë e gjatë: 210 x 487,8 mm deri në 330,2 x 762 mm
Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

Raft shumësirtarësh letre C1
Përmasa standarde: SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfet: ISO-C5 in

* Kërkon sirtar flete të gjatë B1 dhe sirtar radhitës anashkalues stive D1

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat: 52 deri në 300 g/m2
Sirtar shumëfunksional/rafte opsionale letre: 52 deri në 350 g/m2

Kujtesa

1,5 GB (SOC 2 GB)

Hard disku

Hard Disk Standard 1 TB

Paneli i kontrollit (EFI/Canon PS/PCL)

Panel kontrolli vertikal G1: ekran me prekje, 26,4 cm (10,4 in) TFT SVGA LED, me ngjyra, me ndriçim të pasmë

Paneli i kontrollit (PRISMAsync)

Panel përdorimi-A5: ekran me panel me prekje 15 inç

Specifikimet e skanimit

Emri

Lexues dyanësh imazhesh me ngjyra M1

Përshkrimi

Njësi skanimi me ngjyra me shtrat të sheshtë dhe furnizues dokumenti automatik dupleks me 300 fletë (Skanim Duples me Një Kalim)

Tipi

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Madhësitë e mbështetura të medias

A3, A4, A4R, A5, A5R, përmasa të lira (gjer.× gjat.):
Gjerësia minimale 139,7 mm x 128 mm, Maks. 432 mm x 304,8 mm, Maks.

Peshat e mbështetura të medias (BW/CL)

Skanimi në një anë (BW/CL): 38 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2
Skanimi në dy anë (BW/CL): 50 deri në 220 gm2 / 64 deri në 220 gm2

Rezolucioni i skanimit

Kopjim: 600 dpi x 600 dpi
Dërgim: 600 dpi x 600 dpi / 300 dpi x 300 dpi

Skanim dupleks

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Nga njëra anë (A4, 300 dpi): (BZ/NGJ) 120/120 ipm
Dyanëshe (A4, 300 dpi): (bardhezi/ngjyra) 230/150 ipm
Nga njëra anë (A4, 600 dpi): (BZ/NGJ) 120/70 ipm
Dyanëshe (A4, 600 dpi): (bardhezi/ngjyra) 150/85 ipm

Specifikimet e kopjimit

Koha e Fotokopjes së Parë (FCOT) (BW/CL)

Ngjyra: Rreth 7.7 sek
BW: Rreth 6,9 sek

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600×600 dpi Printimi: 2400×2400 dpi

Specifikimet e Hyrjes

Rafti POD Deck Lite-C1

Madhësia e letrës:
Përmasa standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2

Kapaciteti i Letrës: 3,500 fletë (80 gsm) / 4,000 fletë (64gsm)

POD Deck Lite XL - A1

Madhësia e letrës:
Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Fletë e gjatë: 210 x 487,8 mm deri në 330,2 x 762 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5

Pesha e letrës:
(Deri në 487,7 mm gjatësi) 52 deri në 350 g/m2 (mbi 487,7 mm deri në 762 mm gjatësi) 64 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës:
(Deri në 487,7 mm gjatësi) 3500 fletë (80 g/m2)/4000 fletë (64 g/m2),
(Me gjatësi mbi 487,7 mm deri në 762 mm) 1000 fletë (80 gm2)

Lidhësi i përsosur-E1

Madhësia e broshurës: 203 x 138 mm deri në 320 x 216 mm
Trashësia e broshurës: Deri në 25mm
Diapazoni i prerjes: Lart/poshtë: 6,5 deri në 39,5 mm në çdo skaj,
skaji i përparmë: 6,5 deri në 49,5 mm
Faqet e trupit:
Përmasat: A4, SRA4, përmasa të lira (257×182 mm deri në 320×228,6 mm)


Pesha e letrës dhe numri i fletëve:
Letër e hollë (52-63 gm2): 30-200 fletë
Letër e thjeshtë (64-80 gm2): 10-200 fletë
Letër e thjeshtë (81-90 gm2): 10-150 fletë
Letër e trashë (91-105 gm2): 10-150 fletë
Letër e trashë (106-163 gm2): deri në 10 fletë si
fletë të futura ose deri në 25 mm si grup në trashësi

Kapaku:
Numri i fletëve: 1
fletë Përmasat: A3, SRA3,
përmasa të lira (257×364 mm deri në 330,2×487,7 mm)

Pesha e letrës: 90 deri në 300 gsm
Kapaciteti i sirtarit: Afro 127 mm ose gjithsej afro
1000 fletë letër në total

Specifikimet

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Server H350
(server i jashtëm me bazë "Fiery")
imagePRESS Server G250
(server i brendshëm me bazë "Fiery")

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL5/6 (Mbështetja për drejtues dhe programe: Vetëm për të brendshmit, ndërsa për serverin e jashtëm "Fiery" ofrohet interpretuesi i PCL) "Adobe PostScript Level 4"

Rezolucioni

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

Server i jashtëm me bazë "Fiery": 8GB (2 copë 4 GB secila) Serveri i brendshëm me bazë "Fiery": 1 copë 4 GB

Hard disku

Serveri i jashtëm me bazë "Fiery": 1TB SATA Serveri i brendshëm me bazë "Fiery": 1 copë 500 GB

Shpejtësia e procesorit

Serveri i jashtëm me bazë "Fiery": Deri në 3,6 GHz (Intel Core i5-6500)
Serveri i brendshëm me bazë "Fiery": 3,3 GHz (Intel Pentium G4400)

Gërmat

138 Adobe PS fonts, 113 PCL fonts, 32 barcode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows: 7 (32/64 bit), Server 2012R2, 8.1 (32/64 bit) dhe 10

MacOS 10.9 (64 bit), MacOS 10.10 (64 bit),

MacOS 10.11 (64 bit), Server 2016,

MacOS 10.12/13 (64 bit)

Ndërfaqja

Ethernet 1000 Base-T/100Base-TX/10Base-T, USB, fishë DVI (vetëm për H350), fishë "Display Port" (vetëm për H350)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk (mbështet vetëm shkarkim të fonteve),
Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, IPv6
WSD (mbështetje minimale për arritjen certifikimit WHQL)

Specifikimet e Kontrolluesit PRISMAsync

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

Seria "PRISMAsync iPR C910"

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PostScript L3, APPE 5.1 / PDF 2.0, IPDS (transaksional),
PCL/PJL (transaksional)

Rezolucioni

PS/PDF: 600×600 dpi ose 1200×1200 dpi,
PCL transaksionale: 600×600 dpi,
IPDS transaksionale: 600×600 dpi

Kujtesa

2 x 8GB DDR3 @1333MHz SDRAM non-ECC (Dual Channel Mode)

Hard disku

1 disk 500 GB, 2.5 in, SATA III, 7200 rrot/min
2 x 500GB 2.5 inch SATA III HDD @ 7200 rpm (2 X Data disk)

Shpejtësia e procesorit

Intel Core i7 4770S @ 3,1 GHz

Gërmat

136 gërma të Llojit 1 për gjuhët romake
Importim fontesh PS nga përdoruesi te cilësimeve, fonte opsionale të gjuhëve aziatike nga "Adobe":
Japoneze: 5 fonte Morisawa (jo fonte Heisei) Kineze: 2 fonte për kinezishte të thjeshtuar,
1 font për kinezishte tradicionale Koreane: 1 font për koreanishten

Sistemet e Operuese që mbështeten

7 (32/64 bitë), Server 2012R2, 8.1 (32/64 bitë) dhe 10
MacOS 10.9 (64 bit), MacOS 10.10 (64 bit),
MacOS 10.11 (64 bit), Server 2016,
MacOS 10.12/13 (64 bit)

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), USB për dokumentet përmes panelit të operatorit, DVI për lidhjen e panelit të operatorit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP:
IPv4 / IPv6, protokoll rrjeti IEEE 802.1x,
SMB (skanim), WebDAV (skanim),
FTP (skanim), SMTP (email),
SNMP v1/v3, MIB i burimeve të hostit,
MID II i grupit të sistemit, MIB i printerit, MIB i monitorimit të punës,
MIB i menaxhimit të punës, dorëzimi përmes Ipr,
dosje të përbashkëta pune, fole, IPP, JDF/JMF, njësi USB.

Aksesorët e "PRISMAsync" (opsionalë)

Advance color management, PRISMAsync Remote Match, PRISMAsync remote Control, PRISMAlytics Dashboard, DocBox, PageProgramming

Rafti i letrës me shumë sirtarë-C1

Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3,
13×19 in (330×483 mm)
Madhësia e lirë: 139,7 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm
Zarfi: ISO-C5
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti i letrës: 3×2000 fletë, gjithsej 6000 fletë
(80 g/m2) / 3×2200 fletë, gjithsej 6600 fletë (64 g/m2)

Stack Bypass-C1

Përmasat standarde: A3, A4, A4R, A5R, SRA3,
13×19 in (330×483 mm)
Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm
Fletë e gjatë*: 210×487,8 mm deri në 330,2×1300 mm
Zarfe: No.10 (COM10), Monarch, DL, ISO-C5
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti i letrës: 250 fletë (80 ose 64 g/m2),
1 fletë (fletë e gjatë)

* Kërkon sirtar flete të gjatë B1 dhe sirtar radhitës anashkalues stive D1

Elementi i përfundimit me kapëse-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:
Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A):
A4/A4R/A5R/A3/SRA3/13×19 in
1000 fletë (52-300 g/m2) / 200 fletë (301-350 g/m2)
Fletë e gjatë (mbi 487,7 mm deri në 762 mm gjatësi) 100 fletë (52-79 g/m2) / 50 fletë (80-150 g/m2) / 25 fletë (151-300 g/m2) Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): A4 4000 fletë, A4R 2000 fletë, A3 1500 fletë, SRA3 1000 fletë Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2 Pozicioni i kapjes: kënd, Kapaciteti i kapjes dyshe: A4: 100 fletë, A3/A4R: 50 fletë

Elementi i përfundimit të broshurave-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit / Pesha e letrës / Pozicioni i kapjes / Kapaciteti i kapjes:
njësoj si Staple Finisher-W1 Pro
Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R, SRA3, 13”x19”,
Madhësia e lirë (210 x 279,4 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)
Pesha e letrës së broshurës së qepur: Fleta e trupit 52-220 gm2,
Fleta e kapakut 64-300 gm2
Kapaciteti i kapjes me qepje të broshurave: 25 fletë (52-80 g/m2, duke përfshirë kopertinën)

Sirtari i kopjimit-R2

Përmasa e Letrës: Të gjitha masat e disponueshme në motorin e shënimit
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti në dalje: 250 fletë në printim njëanësh/dyanësh

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Përmasat e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 1300×19 in,
Madhësia e lirë (140 x 182 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 350 g/m2
Kapaciteti i Daljes
Sirtari i grupimit: 6,000 fletë (80 gsm) në dy grupe me 3,000 fletë secili
Sirtari i sipërm: 200 fletë (80 g/m2, 140×182 mm deri në
330,2×762 mm), 100 fletë
(210×762,1 mm deri në 330,2×1300 mm)

Njësia e shpimit profesionale me shumë funksione-A1

Pesha e letrës:
<Shpim> 75-300 g/m2 (letër e thjeshtë), 118-300 g/m2 (letër e veshur)
<Palosje> 157-300 g/m2 (letër e thjeshtë / letër e veshur)
<Depërtim> 75-350 g/m2 (letër e thjeshtë), 118-350 g/m2 (letër e veshur)

Madhësia e letrës:
<Depërtim> 100×148 mm deri në 330,2×762 mm
<Shpim> SRA3, A3, SRA4, SRA4R, A4, A4R
<Palosje> SRA3, A3, A4R, 13×19 in, 13×19,2 in

Staple Finisher-AC1 (i përputhshëm vetëm me C810 dhe C710)

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (A):
A4/A5R 3000 fletë (81 g/m2), A4R/A3/SRA3/13×19 in
1500 fletë (81 g/m2),
Fletë e gjatë* (Gjatësi mbi 487,7 mm deri në 762 mm)
100 fletë (79 g/m2)
Fletë e gjatë* (Gjatësi mbi 762 mm) 1 fletë
Letër e hollë e të gjitha përmasave (52-59 g/m2) 1500 fletë
Kapaciteti për letër të veshur është gjysma e atij për letër të thjeshtë

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (B): A4/A5R 250 fletë (80 g/m2),
A4R/A3/SRA3/13×19 in 125 fletë (80 g/m2)

Kapaciteti sirtarit të mesëm (C): A4/A5R 250 fletë (80 g/m2),
A4R/A3/SRA3/13×19 in 125 fletë (80 g/m2)

Pesha e letrës për sirtarin A: Pa renditje 52-350 g/m2,
Zhvendosje në grup / kapje 52-256 g/m2 duke përjashtuar letrën e hollë
të printuar dyanëshe (52-59 g/m2) dhe çfarëdo materiali tjetër të posaçëm,
Eco Staple 52-105 g/m2 Pesha e letrës për
sirtarin B/C: pa renditje / zhvendosje në grup 52-256 g/m2
duke përjashtuar letrën e hollë të printuar dyanëshe (52-59 g/m2),
letrën e veshur (85-105,9 g/m2) dhe çfarëdo materiali tjetër të posaçëm
Pozicioni i Kapëses: kënd,
Kapaciteti i kapëses dyshe A4: 65 fletë, A3/A4R: 40 fletë
<Material i veshur> 2 fletë

*Nevojitet sirtar për fletë të gjata

Booklet Finisher-AC1 (i përputhshëm vetëm me C810 dhe C710)

Kapaciteti i sirtarit / pesha e letrës / pozicioni i kapëses / kapësja
Kapaciteti: njësoj si "Staple Finisher-AC1"
Madhësia e letrës së broshurës së qepur: A3, A4R
Pesha e letrës së broshurës së qepur: Fleta e trupit 60-220 gm2,
Fleta e kapakut 60-256 gm2
Kapaciteti i kapëseve të lidhjes së pamfleteve
(duke përfshirë 1 fletë kopertine): Material i paveshur;
20 fletë (52-81,4 g/m2), 10 fletë (82-105 g/m2),
5 fletë (106-150 g/m2), 4 fletë (151-209 g/m2),
3 fletë (210-220 g/m2) Material i veshur;
5 fletë (85-150 g/m2), 4 fletë (151-209 g/m2),
3 fletë (210-220 g/m2)