hero_1920x1080-3ba6d2ea-d3f7-4dbc-b5e3-16e2f06b2893.jpg

Seria "imagePRESS C910"

Një gamë e jashtëzakonshme presash produksioni me shpejtësi deri në 90 fq/min dhe administrim fleksibël të materialit të printimit deri në 350 g/m2.

Kërkoni informacione

Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

Regjistrohuni tani

Cilësi pa kompromise me fleksibilitet dhe produktivitet të jashtëzakonshëm

Maksimizioni rezultatet dhe rendimentin me presa të optimizuara produksioni

Fleta e të dhënave

Produktivitet që ndryshon kushtet e lojës

Maksimizoni ciklet e punës me shpejtësi printimi deri në 90 fq/min*, skanim dyanësh dhe kohë më të shkurtra përgatitjeje.

* Me modelin C910

Fleksibilitet i vërtetë

Diversifikoni flukset e punës falë mbështetjes për materiale deri në 350 g/m2 dhe madhësi 1300 mm, idealë për banderola, fletëpalosje dhe broshura formati A4 horizontal.

Cilësi me qartësi kristal

Mbështetuni mbi ekranin 190-pikësh për rezultate të qarta me reduktim të zhurmës, germa më të mprehta dhe moiré të përmirësuar.

benefits

Besueshmëri e qëndrueshme

Reduktoni ndërprerjet e punës dhe bllokimet e letrës me anë të sensorit të pikasjes së mbushjes shumëfletëshe dhe lexuesit të përmirësuar dyanësh me vetëmbushje.

Finicion ideal

Kushtojini vëmendje detajeve të produksionit me anë të finitorëve, duke përfshirë një lidhës të njësuar me unaza, adaptorin "DFD Bridge" për lidhjen e finitorëve të palëve të treta direkt nga finitori W1 për broshura/me kapëse.

Benefits_02
imagePRESS C910

Specifikimet e produktit

Deri në 90 fq/min

Shpejtësi e maksimizuar printimi

Deri në 350 g/m2

Administrim fleksibël i materialeve

1300 mm, njëanëshe

Për veshje librash kundër pluhurit dhe fletëpalosje 4-pjesëshe

Ekran 190-pikësh

Cilësi e mprehtë

Përdorime të gjera

Veshje librash për mbrojtje nga pluhuri, fletëpalosje 3- ose 4-pjesëshe, komunikim i personalizuar, broshura dhe kartëvizita

Sensor për pikasjen e mbushjes shumëfletëshe

Mbushje e besueshme me letër

Gamë e zgjeruar finicioni

Produksion fleksibël

Kontrollorët

Kompleti i printerit "imagePRESS", "PRISMAsync", serveri "EFI imagePRESS"

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Seria "imagePRESS C910"


Produksion me vëmendje ndaj detajeve dhe me fleksibilitet të jashtëzakonshëm

Mësoni se si mund t'jua zhvillojë më tej biznesin e produksionit gama "imagePRESS C910"

Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë

FLISNI ME EKIPIN TONË

Produktet e gamës përkatëse

Sillni rendimenti që do të ndryshojë kushtet e lojës në printimet tuaja

FLISNI ME EKIPIN TONË