Canon imagePRESS C650
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

Shpejtësia e printimit

imagePRESS C650: deri në 65 faqe/min

Vëllimi i rekomanduar mujor

imagePRESS C650: 15 000 deri në 120 000 faqe (A4)

Vëllimi maksimal mujor

imagePRESS C650: deri në 350 000 faqe (A4)

Toleranca e regjistrimit

Nga para prapa: 1.0 mm

Metoda e printimit

Printim me rreze lazer me ngjyra

Rezolucioni i printimit

2,400 dpi x 2,400 dpi, 256 gradime

Kapaciteti i letrës

Standard: 3 x kaseta 550-fletë (80 gsm)

Opsion: sirtar multi-funksional me 100-fletë

POD Deck Lite-C1: 1 x pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3)

POD Deck Lite XL - A1: 1 pako anësore letrash me 3500 fletë (A4/A3/SRA3), 1x 1000 fletë me gjatësi > 487,7 mm

Rafti i letrave me shumë sirtarë B1: 1 x 6000 fletë (3 x 2000 fletë - A4/A3/SRA3)

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

7,650 fletë (A4/A3)

Kapaciteti maksimal i daljes të letrave

11,200 fletë (A4 80 gsm)

Llojet e mbështetura të medias

Kasetat:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, E lidhur, Letër me kokë, Letër tab, Transparencë, Zarfe**

Sirtari shumëfunksional:

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e veshur, Letër e shpuar, Letër tab, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Zarfe, Letër me kokë

Pako letrash opsional

Letër e hollë, Letër e zakonshme, Letër e ricikluar, Letër me ngjyrë, Letër e rëndë, Letër e shpuar, Letër e veshur, Letër me thurje, E lidhur, Transparencë, Etiketë, Letër me kokë, Letër skedë***, Zarfe, fletë të gjata

* Kërkon shtesën e furnizimit Tab

** Kërkon shtesën e furnizimit të Zarfit

** Kërkon Multi Drawer Paper Deck-C1

Madhësitë e mbështetura të medias

Kasetë letre 1, 2 & 3:

Madhësia standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13""x19"" (330 x 483 mm)

Përmasë e lirë: 100 mm x 148 mm to 330.2 mm x 487.7 mm

Sirtari shumëfunksional:

Madhësia standarde: A4, A4R, A5R, A3, SRA3, 13""x19"" (330 x 483 mm)

Përmasë e lirë: 100 x 148 mm to 330.2 x 487.7 mm

Fletë e gjatë: deri në 330,2 x 762mm

Zarfa: Nr.10 (COM10), Monarch, ISO-C5, DL

*Deri në 330,2 x 762 mm mbështetur në modalitetin e veçantë të ofruar nga tekniku

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat: 52 deri në 220 gsm

Sirtar me shumë funksione/raftet e letrës opsionale: 52 deri në 300 g/m2

Dupleks: 52 deri në 300 gsm

Koha e ngrohjes

Rreth 360 sekonda

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

Ethernet: 1000 BaseT/100Base -TX/10Base-T

Standarde: 1 x pritës USB *1 në anën e majtë të panelit të përdorimit PRISMAsync

Protokollet e rrjetit

TCP/IP* (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk

Mbështetje për *IPv4/IPv6

Shpejtësia e procesorit

1,66 GHz (SOC ARM 1136JF-S 400 MHz, ARM 946 200 MHz)

Kujtesa

1.5GB(SOC 2GB)

Hard disku

Hard Disk Standard 1 TB

Paneli i kontrollit (EFI/Canon PS/PCL)

Panel kontrolli vertikal G1: 26,4 cm (10,4") Ekran me prekje TFT SVGA LED me ngjyra me ndriçim

Paneli i kontrollit (PRISMAsync)

Panel përdorimi-A5: ekran me panel me prekje 15 inç

Përmasat (Gj x Th x L)

1,952 mm* x 934 mm x 1,424 mm** (Gje x The x La)

* Përfshin Panelin e Operatorit dhe Sirtarin e Daljes

** Përfshin Panelin e Operatorit, Lartësia në ADF është 1,222.2mm

Hapësira minimale e instalimit (Gje x The)

1,952 (W) x 1,624 (D) mm

Pesha

Rreth 316kg *përfshin ADF

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 20 deri në 27ºC (50 deri në 86ºF)

Lagështia: 15 deri në 60 % RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 16A x 2 *E gjithë Europa

220-240 V (±10 %), 50/60 Hz (±2 Hz), 13A x 2 *MB

Konsumi i energjisë

Maksimumi: Afro 1560 W (te furnizimi i energjisë) ose më pak + 2500 W (te njësia e siguresës) ose më pak

Modaliteti i fjetjes: Afro 1.5Wh ose më pak

Vlera e konsumit tipik të energjisë (TEC): 8,9 kwh në imagePRESS C650 65 faqe/min

Nivelet e zhurmës

Presioni i Zhurmës

Aktiv: 75dB ose më pak, Në pritje: 56dB ose më pak

Specifikimet e kontrolluesit të printimit Fiery

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Server H300 (server i jashtëm i bazuar në Fiery)

imagePRESS Server G200 (serveri i brendshëm me bazë në Fiery)

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PCL5/6 (Mbështetje për drajvera & utilitete: Vetëm për të brendshmit/ Interpretuesi PCL është i disponueshëm në serverin e jashtëm Fiery)

Adobe PostScript Level 4

Rezolucioni

1,200 dpi x 1,200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 2 GB

Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 2 GB

Hard disku

Server i jashtëm me bazë Fiery: 2 x 1 TB

Server i brendshëm me bazë Fiery: 1 x 500 GB

Shpejtësia e procesorit

imagePRESS Server H300 (server i jashtëm i bazuar në Fiery) 2,9 GHz deri në 3,6 GHz me Turbo (Intel Core i5-4570S)

Server i brendshëm me bazë Fiery: 3.3 GHz (Intel Pentium G850)

Gërmat

138 fonte të Adobe PS, 113 fonte të PCL, 32 barkode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows: 7,8/8.1,10,Server 2008/2008R2, Server 2012/2012R2/2016

MacOS: 10.9,10.10,10.11,10.12

Ndërfaqja

Ethernet 1000 Base-T/100Base-TX/10Base-T, USB, lidhësi DVI (vetëm për H300), lidhësi Display Port (vetëm për H300)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk (vetëm shkarkues i suportit të fontit), Bonjour, SNMP, IPP, FTP, SMB, IPv6,WSD (suport minimal për të arritur certifikimin WHQL)

Aksesorë EFI (Opsional)

Faqosje dhe kompozim, versioni premium i paketës GA (për H300), paketa e prodhimtarisë (për G200), paketa e lëvizshme e HDD-së (për H300)

Specifikimet e Kontrolluesit PRISMAsync

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

Seria PRISMAsync iPR C850

Gjuhët e përshkrimit të faqes

Postscript L3, PDF 1.7, IPDS (transaksional), PCL/PJL (transaksional)

Rezolucioni

PS/PDF: 600 x 600 dpi or 1,200 x 1,200 dpi, PCL transaksional: 600 x 600 dpi, IPDS transaksional: 600 x 600 dpi

Kujtesa

1 x 8GB DDR3

Hard disku

2 x 3,5” SATA II, 500GB, 7200rpm

Shpejtësia e procesorit

2,9 GHz (Intel Quad Core i5-4570S)

Gërmat

136 gërma të Llojit 1 për gjuhët romake

Import përdoruesi i fonteve PS përmes Editorit të Parametrave

Fonte opsionale Adobe Aziatike:

Japoneze: 5 fonte Morisawa (pa fonte Heisei)

Kineze: 2 fonte për Kinezen e thjeshtuar, 1 font për Kinezen tradicionale

Koreane: 1 font për Koreane

Sistemet e Operuese që mbështeten

7 (32/64 bitë), Server 2012R2, 8.1 (32/64 bitë) dhe 10

MacOS 10.9 (64 bitë), MacOS 10.10 (64 bitë), MacOS 10.11 (64 bitë), Server 2016, MacOS 10.12/13 (64 bitë),

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), USB për dokumentet përmes panelit të operatorit, DVI për lidhjen e panelit të operatorit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP,

SNMP v1/v3, MIB i burimeve të pritësit, MIB II i grupit të sistemit, MIB i printerit, MIB i monitorit të punës, MIB i menaxhimit të punës

Dorëzimi nëpërmjet lpr, dosjet e veçanta, fisha, SMB, IPP, JDF/JMF (nëpërmjet përshtatësit), njësia USB

Specifikimet e kontrolluesit të printimit të Canon

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

imagePRESS Printer kit-D1, imagePRESS PS Printer kit-E2, imagePRESS PCL Printer kit-BM1

Gjuhët e përshkrimit të faqes

imagePRESS Printer kit-D1: Adobe PostScript niveli 3, PCL5/6, UFR II

imagePRESS PS Printer kit-E2: Adobe PostScript niveli 3

imagePRESS PCL Printer kit-BM1: PCL5/6

Rezolucioni

1,200 dpi x 1,200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Kujtesa

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Hard disku

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Shpejtësia e procesorit

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Gërmat

136 fonte Adobe PS, 105 fonte PCL, 32 barkode

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows Server 2008, Server 2008R2, Server 2012, Server 2012R2, Server 2016, Vista, 7, 8, 8.1, 10

MacOS 10.6, 10.7,10.8, 10.9, 10.10, 10.11, 10.12

Ndërfaqja

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Protokollet e rrjetit

referojuni Specifikimeve të përgjithshme

Aksesorë të tjerë (opsionalë)

Barcode Printing Kit-D1, Encrypted Printing Software-D1, Data Erase Kit-C1, HDD Data Encryption & Mirroring Kit-E2, REMOVABLE HDD KIT-AB2, JDF Parser për serinë C850 (vetëm për PS)

Specifikimet e skanimit

Emri

Njësia e lexuesit të imazhit me ngjyra në dy anë K1

Përshkrimi

Njësi skanimi me ngjyra me shtrat të sheshtë dhe furnizues dokumenti automatik dupleks me 300 fletë (Skanim Duples me Një Kalim)

Tipi

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Madhësitë e mbështetura të medias

A3, A4, A4R, A5, A5R, Madhësi të lira (Gj x Th): Min. 139,7 mm x 128 mm, Maks. 432 mm x 304,8 mm, Maks.

Peshat e mbështetura të medias (BW/CL)

Skanim në një anë (BW/CL): 38 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm; Skanim në dy anë (BW/CL): 50 deri në 220 gsm/64 deri në 220 gsm

Rezolucioni i skanimit

Kopjimi: 600 dpi x 600 dpi

Dërgimi: 600 dpi x 600 dpi/300 dpi x 300 dpi

Skanim dupleks

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Shpejtësia e skanimit

Në një anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 120/120 ipm*

Në dy anë (A4, 300 dpi): (BW/CL) 200/140 ipm*

Në një anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm*

Në dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 120/70 ipm*


*Kur PRISMAsync RIP është lidhur si më poshtë. Në një anë & dy anë (A4, 600 dpi): (BW/CL) 70/70 ipm

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjitha modelet (Kërkon Duplex Colour Image Reader Unit H1)

Rezolucioni i dërgimit

100 dpi, 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 200 dpi, 400 dpi, 600 dpi

Destinacionet

E-Mail/FAKS interneti (SMTP), PC (SMB, FTP), WebDAV. Google Docs me aplikacionin iR-ADV Lidhja në Re MEAP

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (1000) / Lokal (Maks. 500)

Formatët e skedarit

TIFF, JPEG, PDF, XPS, PDF/XPS me ngjeshje të lartë, PDF/A-1b, PDF/XPS i kërkueshëm, Office Open XML (PowerPoint, Word)

Kompletet e tipareve të dërgimit universal

Universal Send Advanced Feature Set D1 (opsion): Krijo PDF online (Trace and Smooth), Adobe Reader Extensions PDF (PDF të kërkueshme/XPS është veçori standarde.)

Universal Send Security Feature Set D1 (opsion): Dërgimi i skedarit PDF të enkriptuar dhe shtimi i nënshkrimit të pajisjes te skedarët PDF/XPS.

Universal Send Digital User Signature Kit C1 (opsion): Shtoni nënshkrimin dixhital të përdoruesit në dokumentet PDF/XPS.

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit (BW/CL)

Modeli 65 faqe/min: Deri në 65/65 faqe/min (A4/A5R), deri në 49 faqe/min (A4R)

Koha e Fotokopjes së Parë (FCOT) (BW/CL)

Ngjyra: Rreth 7.7 sek

BW: Rreth 6,9 sek

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi

Printimi: 2400 dpi x 2400 dpi

Kopjimi i shumëfishtë

Deri në 9999 kopje

Zvogëlimi/Zmadhimi

Zmadhimi 25-400% me rritje 1%

Norma e zmadhimit fiks: 25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%

Specifikimet e Hyrjes

Rafti POD Deck Lite-C1

Përmasa e Letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (139.7 mm x 148 mm to 330.2 mm x 487.7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i Letrës: 3,500 fletë (80 gsm) / 4,000 fletë (64gsm)

Përmasat (Gje x The x La): 717 mm x 686 mm x 568 mm

Pesha: Rreth 76 kg

Rafti i letrës me shumë sirtarë-C1

Përmasa e Letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (139.7 mm x 182 mm to 330.2 mm x 487.7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i Letrës: 3 x 2000 fletë, total 6000 fletë (80 gsm)/3 x 2200 fletë, total 6600 fletë (64 gsm)

Përmasat (Gje x The x La): 950 mm x 797 mm x 1098 mm

Pesha: Rreth 155 kg

POD Deck Lite XL - A1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13”x19”,
Madhësi e lirë
(139,7 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm,
210 mm x 487,8 deri në 762 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 300 gm2 me gjatësi deri në 487,7 dhe
64 deri në 300 gm2 nga 487,7 deri në 762 mm)
Kapaciteti i letrës: 3.500 fletë (80 g/m2) /
4000 fletë (64 gm2) / 1000 fletë (80 gm2)
për > 487,7 mm
Përmasat (Gje x The x La): 1105 x 686 x 574 mm
Pesha: Rreth 113 kg

Fletëmbajtësi anashkalues-B1

Madhësia e letrës: A3, A4, A4R, A5R, SRA3, 13"x19", Madhësi e lirë (100 x 148 mm deri në 330,2 x 487,7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 100 fletë (80 g/m3)

Përmasat (Gje x The x La): 403 mm (694 mm *) x 518 mm x 352 mm (451 mm *)

*Me Stack Bypass Alignment Tray-C2 dhe Long Sheet Tray-B1

Pesha: Rreth Rreth 5,5 kg (afro 6,7 kg* )

*Me Stack Bypass Alignment Tray-C2 dhe Long Sheet Tray-B1

Sirtari i gjatë i fletëve-B1

Madhësia e letrës: 210 x 487,7 mm deri në 330,2 x 762 mm

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 1 fletë

Specifikimet e daljes

Elementi i përfundimit me kapëse-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): 1000 fletë A4/A4R/A5R, 1000 fletë A3, 1000 fletë SRA3/13"x19"

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): 4000 fletë A4, 2000 fletë A4R, 1500 fletë A3, 1000 fletë SRA3

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë

Kapaciteti i kapëses: A4 100 fletë, A3/A4R 50 fletë

Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1.239 mm

Pesha: Rreth 130 kg

Elementi i përfundimit të broshurave-W1 Pro

Kapaciteti i sirtarit:

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): 1000 fletë A4/A4R/A5R, 1000 fletë A3, 1000 fletë SRA3/13"x19"

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (B): 4000 fletë A4, 2000 fletë A4R, 1500 fletë A3, 1000 fletë SRA3

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë

Kapaciteti i kapëses: A4 100 fletë, A3/A4R 50 fletë

Përmasa e letrës të broshurave me qepje: A3, A4R,SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë 210x279.4 mm deri në 330.2x487.7 mm

Kapaciteti i broshurave me kapëse: 25 fletë (80 gsm)

Përmasat (Gje x The x La): 800 mm x 792 mm x 1.239mm

Pesha: Rreth 180 kg

Prerësi i broshurave F1

Kërkon njësinë e përfundimit të broshurave Booklet Finisher W1 Pro

Gjerësia e prerjes: 2-28mm

Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin Kapakun)

Pesha e Pranueshme e Letrës: 52 deri në 300g/m2

Përmasat (Gje x The x La): 2095 mm (përfshirë lidhjen, konvejerin dhe sirtarin e daljes: 162 mm) x 790 mm x 1040 mm

Pesha: Afro 152 kg (përfshirë konvejerin dhe sirtarin e daljes)

Prerës Broshure me Dy Thika A1

Kërkon Prerës Broshure

Gjerësia e Prerjes: 2-15 mm

Trashësia e prerjes: Deri në 50 fletë (përfshin Kapakun)

Pesha e Pranueshme e Letrës: 52 deri në 300 gsm

Përmasat (Gje x The x La): 536 mm x 770 mm x 1.040 mm

Pesha Rreth 145 kg

Punch Unit BT1 / BU1

Kërkon qoftë Përfundues Broshure AM2 ose Përfundues AM1

Lloji i vrimave të shpimit: BT1: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme, BU1: 4 vrima (Sue)

Pesha e Pranueshme e Letrës me Vrima: 52-300 gsm

Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: 2 vrima: A3, A4, A4R, madhësi e lirë (182 x 182 deri në 297 x 432,0 mm) 4 vrima: A3, A4, madhësi e caktuar, madhësi e lirë (257 x 182 mm deri në 297 x 432 mm)

Pesha Rreth 7,7kg

Njësia e futjes së dokumentit-N1

Numri i sirtarëve: 2 sirtarë

Përmasa e letrës: A3, A4, A4R, SRA3, 13"x19", Përmasë e lirë (182 × 182 mm to 330.2 × 487.7 mm)

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i letrës: 200 fletë x 2 sirtarë (80 gsm)

Përmasat (Gje x The x La): 336 mm (746mm përfshirë Sirtarin) × 793 mm × 1407 mm

Pesha: 61kg

Sirtari i kopjimit-R2

Përmasa e Letrës: Të gjitha masat e disponueshme në motorin e shënimit

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Kapaciteti i Daljes: 250 fletë në printim simpleks/100 fletë në printim dupleks

Përmasat (Gje x The x La): 422 mm × 382 mm × 175 mm

Pesha: Rreth 1,2 kg

Njësia e palosjes së letrës-J1

Palosje Z: Përmasa e Letrës: A3, A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm

Palosje C: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm

Palosje Z fizarmonikë: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm

Paralele dyshe: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 90 gsm

Palosje përgjysmë: Përmasa e Letrës: A4R, Pesha e Letrës: 52 deri në 105 gsm

Kapaciteti i Daljes: Palosje C dhe Palosje Z fizarmonikë: 40 fletë, Paralel dyshe: 25 fletë

Përmasat (Gje x The x La): 336 mm × 793 mm × 1,190 mm

Pesha: Rreth 71 kg

Njësia e shpimit profesionale me shumë funksione-A1

Pesha e pranueshme e letrës: 75-300 g/m2 (letër e thjeshtë), 118-300 g/m2 (letër me veshje), 157-300 g/m2 (letër e thjeshtë/me palosur/me veshje)

Madhësia e pranueshme e letrës:

Me vrima: A4, A4R, SRA4, A3, SRA3

Me palosje: A4R, A3, SRA3, 13x19

Mjetet e shpimit: krehër plastik me 21 vrima, unazë e dyfishtë me 23 vrima (e rrumbullakët/drejtkëndëshe), unazë e dyfishtë me 34 vrima (e rrumbullakët/drejtkëndëshe), spirale me ngjyra me 47 vrima, lidhja velo me 12 vrima, shpimi si fletë e lirë me 4 vrima, fletë e lirë me 2 vrima, fletë e lirë me 4 vrima (suedeze), fletë e lirë me 3 vrima, me palosje

Përmasat (Gje x The x La): 445 mm x 795 mm x 1040 mm

Pesha: Rreth 102kg

Kapësja me tel-T1

Kapaciteti i sirtarit:

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): 1300 fletë A4/A5R, 650 fletë A4R/A3, 650 fletë SRA3/13"x19"

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (A): 2450 fletë A4, 1700 fletë A5R, 650 fletë A4R/A3, 650 fletë SRA3/13"x19"

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë

Kapaciteti i kapjes: A4: 50 fletë, A3/A4R: 30 fletë

Përmasat (Gj x Th x L): 644 mm (maks. 761*) x 656 mm x 1121 mm

*kur sirtari ndihmës zgjatet.

Pesha: Rreth 48 kg

Kapësja e broshurave-T1

Kapaciteti i sirtarit:

Kapaciteti i sirtarit të sipërm (A): 1300 fletë A4/A5R, 650 fletë A4R/A3, 650 fletë SRA3/13"x19"

Kapaciteti i sirtarit të poshtëm (A): 2450 fletë A4, 1700 fletë A5R, 650 fletë A4R/A3, 650 fletë SRA3/13"x19"

Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2

Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë

Kapaciteti i kapjes: A4: 50 fletë, A3/A4R: 30 fletë

Madhësia e letrës së qepjes së broshurës: A3, A4R Kapaciteti i kapëses së broshurës: 16 fletë (80 g/m2)

Përmasat (Gj x Th x L): 644 mm (maks. 761*) x 656 mm x 1121 mm

*kur sirtari ndihmës zgjatet.

Pesha: Rreth 72 kg

Shpuesja e jashtme 2/4 vrima-C1

Duhet kapësja me tela ose kapësja e broshurave-T1.

Tipi i vrimës së shpimit: 2 vrima dhe 4 vrima (FRN) të zgjedhshme

Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52-256 gm2

Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: 2 vrima: A3, A4 4 vrima: A3, A4

Pesha: Rreth 7,7 kg

Shpuesja e jashtme 4 vrima-C1

Duhet kapësja me tela ose kapësja e broshurave-T1.

Tipi i vrimës së shpimit: 4 vrima (Suedi)

Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52-256 gm2

Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: A3, A4

Pesha: Rreth 7,7 kg

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.