Canon imagePRESS C650

Një cilësi mjaft e vlerësuar dhe shpejtësi prodhimi mbresëlënëse nga një printer MPF i përparuar dhe elastik, i krijuar për të menaxhuar një gamë të gjerë aktivitetesh.

Kërkoni informacione

ipc-650

Një rendiment vazhdimisht mbresëlënës me vëllime të larta

Ky model i përparuar për prodhime të lehta ofron një cilësi të shkëlqyer printimi dhe shpejtësi të larta me 65 faqe/min. Printeri C650 përfshin po ashtu mbështetjen për një gamë të gjerë të kontrolluesve RIP dhe ofron një larmi mbrelënëse të opsioneve profesionale të përfundimit të punës.

Shikoni specifikimet e plota

Broshura (PDF)

ipc-650

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet e produktit

Mbështetja automatike në dy anë

Shpejtësia - deri në 65 faqe/min

Rezolucioni - 2400 x 2400 dpi

Pesha e medias që mbështetet - 52 deri në 300 g/m2

Protokollet e rrjetit - TCP/IP (LPD/Porta 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk

Shkrirja e përparuar e rripit të dyfishtë

Kalibrimi i planifikuar

Shikoni specifikimet e plota

ipc-650

Produktet përkatëse