Canon Camera
Risi

Njësia e zbulimit

Njësia e zbulimit e Canon imagePRESS C10010VP

Siguroni rezultate koherente nga fleta e parë tek e fundit me rregullimin e automatizuar të tonalitetit të ngjyrave dhe regjistrimin para-mbrapa përpara dhe gjatë printimit.

Ruani koherencën e ngjyrave dhe saktësinë e regjistrimit pa telashe

Njësia e zbulimit konfiguron regjistrimin para-mbrapa dhe tonalitetin e ngjyrave përpara nisjes së printimit dhe monitoron gjatë printimit, duke rregulluar automatikisht në proces e sipër - që të mund të ruani koherencën gjatë gjithë tirazhit në printim, pa kohën dhe shpenzimet e kalibrimit të vazhdueshëm manual.

Kalibrim automatik para printimit

Me një klikim të vetëm në ndërfaqen e përdorimit të C10010VP, njësia e zbulimit plotëson rregullimin e tonalitetit të ngjyrave dhe regjistrimin para-mbrapa që të mund të filloni printimin në më pak se një minutë.

Rregullim automatik gjatë printimit

Për t'ju ndihmuar të merrni maksimumin nga C10010VP Series, njësia e zbulimit monitoron dhe rregullon cilësimet gjatë printimit për të ruajtur cilësinë optimale të ngjyrave dhe regjistrimin para-mbrapa pa ndonjë ndërhyrje të operatorit.

Sensing Video

Çlironi printime të përshpejtuara dhe me cilësi të lartë

Njësia e zbulimit ju ndihmon të përmirësoni produktivitetin duke kalibruar automatikisht cilësinë e ngjyrës dhe regjistrimin para printimit, pastaj duke i përshtatur dhe ruajtur këto cilësime gjatë tirazhit në printim, që të mund të siguroni cilësi optimale printimi pa shpenzuar kohë duke monitoruar pjesë nga printimi dhe duke modifikuar cilësimet.
Mësoni më shumë

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

 • Seria "imagePRESS C10010VP"

  Seria imagePRESS C10010VP është për pika printimi volumi të lartë që dëshirojnë të arrijnë më shumë volum, më shumë lloje printimi, më shumë cilësi dhe më shumë fitime.

 • Njësia e inspektimit

  Njësia e inspektimit e imagePRESS C10010VP

  Ruani cilësi koherente pa kohën dhe shpenzimet e kontrolleve manuale. Njësia e inspektimit monitoron automatikisht çdo faqe të printuar për defekte si papastërtia, shtrembërimi dhe vijëzimet, me mundësinë për të hequr dhe automatikisht riprintuar faqet problematike.

 • Module të avancuara automatizimi

  Modulet e automatizimit të ImagePRESS C10010VP

  Siguroni printime me vijimësi ngjyrash, cilësi të lartë dhe sigurim të automatizuar të cilësisë - që të kurseni kohën dhe shpenzimet e inspektimit dhe rregullimit manual.

 • Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?