Canon Camera
Risi

Njësia e inspektimit

Njësia e inspektimit e Canon imagePRESS C10010VP

Eliminoni inspektimin manual të printimeve në imagePRESS C10010VP Series me sigurim të automatizuar dhe të saktë të cilësisë për çdo faqe.

 • Diametri 0.2mm

  zbulim i defekteve

 • 64 zona të rregullueshme

  për t'ia përshtatur inspektimin secilës faqeje

 • 9 nivele zbulimi

  E rregullueshme për çdo zonë inspektimi

 • Siguroni printime ideale pa inspektim manual

  Njësia e inspektimit monitoron çdo faqe të printuar për defekte si papastërtitë, shtrembërimi dhe vijëzimet, me mundësinë për të hequr dhe riprintuar automatikisht faqet problematike - që të mund të ruani cilësi koherente pa kohën dhe shpenzimet e kontrolleve fizike.

  Dorëzoni printime të përsosura çdo herë

  Njësia e inspektimit është shumë e saktë, duke zbuluar të meta deri në 0.2 mm pa ngadalësuar printimin, që të mund të siguroni që çdo faqe të jetë në vijimësi pa gabime.

  Kurseni kohë me riprintimin automatik

  Faqet që nuk kalojnë kriteret e inspektimit mund të hiqen dhe të riprintohen automatikisht për të siguruar rezultate të cilësisë së lartë pa ndërhyrje manuale.

  Optimizoni saktësinë, përdorimin e burimeve dhe produktivitetin duke caktuar zonat e inspektimit prioritar

  Përdoruesit mund të konfigurojnë deri në 64 zona në secilën faqe brenda nëntë niveleve të mundshme të ndjeshmërisë. Për shembull, një standard me cilësi më të lartë mund të vendoset për stemat e kompanisë, me kontrolle më pak të rrepta për imazhet e sfondit. Kjo ndihmon në shmangien konsumeve të panevojshme në riprintime, pa cenuar detajet që kanë rëndësi.

  Përmirësime pa kompromis

  Inspektimi manual zakonisht kërkon një operator shumë të kualifikuar që të shpenzojë kohë të konsiderueshme duke kontrolluar çdo faqe për defekte - një proces i shtrenjtë dhe ende i prirur për gabime njerëzore. Kalojani këtë proces njësisë së inspektimit, duke kursyer kohë ndërsa ruani saktësinë.
  Mësoni më shumë

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

 • Module të avancuara automatizimi

  Modulet e automatizimit të ImagePRESS C10010VP

  Siguroni printime me vijimësi ngjyrash, cilësi të lartë dhe sigurim të automatizuar të cilësisë - që të kurseni kohën dhe shpenzimet e inspektimit dhe rregullimit manual.

 • Njësia e zbulimit

  Njësia e zbulimit e imagePRESS C10010VP

  Arrini rezultate koherente në çdo faqe. Njësia e zbulimit vendos automatikisht dhe monitoron regjistrimin para-mbrapa dhe tonalitetin e ngjyrave para dhe gjatë printimit, duke rregulluar vazhdimisht në proces e sipër për të siguruar koherencën me cilësimet e punës.

 • Seria "imagePRESS C10010VP"

  Seria imagePRESS C10010VP është për pika printimi volumi të lartë që dëshirojnë të arrijnë më shumë volum, më shumë lloje printimi, më shumë cilësi dhe më shumë fitime.

 • Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?