Canon Camera
Risi

Module të avancuara automatizimi

Module të avancuara automatizimi

Për imagePRESS C10010VP Series

Siguroni në vijimësi printime të cilësisë së lartë, pa kohën dhe shpenzimet e inspektimit dhe rregullimit manual

Sigurimi i cilësisë në mjediset e printimit profesional shpesh intensiv dhe i gjatë në kohë, duke kërkuar orë inspektimi, rregullimesh manuale dhe riprintimi. imagePRESS C10010VP Series mbështet dy opsione shtesë të automatizimit për t'ju dhënë zgjidhje në këtë drejtim.

Automatizoni regjistrimin dhe rregullimet e tonalitetit të ngjyrave para printimit

Konfigurimi i tonalitetit të ngjyrave dhe krijimi i regjistrimit para-mbrapa përpara printimit mund të shtojë kohë të konsiderueshme në procesin tuaj të printimit. Njësia e zbulimit e redukton konfigurimin para printimit në vetëm një klikim.

Ruani cilësimet e ngjyrave dhe të regjistrimit gjatë tirazhit në printim

Njësia e zbulimit monitoron vazhdimisht tonalitetin e ngjyrave dhe regjistrimin në çdo faqe gjatë tirazhit në printim, duke i përcjellë reagime motorit për rregullimin e cilësimeve që të ruhet koherenca.

Sigurohuni që çdo faqe të jetë e përsosur

Njësia e inspektimit kontrollon çdo fletë për pluhur, njolla, vijëzime dhe të meta të tjera, me nivele të rregullueshme saktësie. Ajo pastaj mund të riprintojë automatikisht çfarëdo faqeje me të meta, nëse nevojitet, për të ofruar një seri të plotë printimesh të përsosura.

Sensing Video

Eksploroni modulet e automatizimit të imagePRESS C10010VP Series

Opsionet shtesë të automatizimit të Canon ofrojnë kontroll të avancuar të cilësisë për të përmbushur standardet më të larta të printimit.

Lexoni broshurën

Gjeni se çfarë mund të bëjnë imagePRESS C10010VP Series dhe modulet e saj opsionale të automatizimit të avancuar.

Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

 • Seria "imagePRESS C10010VP"

  Seria imagePRESS C10010VP është për pika printimi volumi të lartë që dëshirojnë të arrijnë më shumë volum, më shumë lloje printimi, më shumë cilësi dhe më shumë fitime.

 • Njësia e inspektimit

  Njësia e inspektimit e imagePRESS C10010VP

  Ruani cilësi koherente pa kohën dhe shpenzimet e kontrolleve manuale. Njësia e inspektimit monitoron automatikisht çdo faqe të printuar për defekte si papastërtia, shtrembërimi dhe vijëzimet, me mundësinë për të hequr dhe automatikisht riprintuar faqet problematike.

 • Njësia e zbulimit

  Njësia e zbulimit e imagePRESS C10010VP

  Arrini rezultate koherente në çdo faqe. Njësia e zbulimit vendos automatikisht dhe monitoron regjistrimin para-mbrapa dhe tonalitetin e ngjyrave para dhe gjatë printimit, duke rregulluar vazhdimisht në proces e sipër për të siguruar koherencën me cilësimet e punës.

 • Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?