Canon imagePRESS C10010VP Series

Seria "Canon imagePRESS C10010VP"

Shkëlqeni në çdo fushë. Arrini më shumë.

Kërkoni informacione

Galeria

100

faqe në minutë për C10010VP

90

faqe në minutë për C9010VP

400gsm

peshë e mbështetur materiali

Printim vetëdyanësh

për letër fletëgjatë deri në 762mm

Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

Regjistrohuni tani

Ngritur mbi një platformë të provuar e të qëndrueshme teknologjike me kapacitete të përmirësuar automatizimi dhe manovrimi të zgjeruar të materialeve, seria "imagePRESS C10010VP" vendos standarde të reja në rendiment, larmi përdorimesh dhe cilësi. Është zgjidhja për pika printimi me volume të mëdha që përpiqen të arrijnë më shumë.

Datasheet

Seria "imagePRESS C10010VP"

Një pajisje me rendiment të jashtëzakonshëm, seria "Canon imagePRESS C10010VP" ndihmon pikat e printimit t'i kthejnë sfidat e klientëve në mundësi fitimprurëse dhe shërbime të jashtëzakonshme.

Përjetoni një standard të ri rendimenti

Arrini afatet më të ngushta me shpejtësi të lartë të pandërprerë, printim të cilësisë së lartë gjatë gjithë ditës, për çdo ditë nga seria "imagePRESS C10010VP". Mbani rendiment maksimal edhe me materiale të kombinuara, falë "Dual Fixing Unit" dhe realizoni prodhim 24/7 me "High Capacity Stacker" opsional që mundëson shkarkimin dhe ringarkimin gjatë printimit të tirazhit.

Plotësoni nevoja më të larmishme

Prodhoni një larmi të gjerë printimesh të cilësisë së lartë me mundësinë e punimit me letra të peshave midis 60gsm dhe 400gsm, materialeve sintetike dhe fletëve të gjata deri në 1,300mm.

Mos bëni kurrë kompromis me cilësinë

Me serinë "imagePRESS C10010VP", cilësia nuk vihet kurrë në diskutim. Mund të keni besimin e prodhimit të një larmie të gjerë rezultatesh falë teknologjisë R-VCSEL, rregullimit të ngjyrave Multi D.A.T dhe motiveve fleksibël të ekranit. Arrini cikësi A+ dhe koherencë ngjyrash në çdo faqe të çdo tirazhi.

imagePRESS C10010VP
Canon imagePRESS C10010VP Series

Diljani mbanë çdo herë, pa problem

Me një kapacitet mbushjeje letre prej deri në 10,000 fletësh dhe shpejtësi koherente printimi prej deri në 100ppm pavarësisht peshës së materialit, mund të mbështeteni mbi teknologjinë imagePRESS për të garantuar kohë maksimale pune pa ndërprerje.

Arrini aspiratat tuaja

Toner gjysmëtransparent + kapacitet i zgjeruar për materiale + opsione fleksibël finicioni = printime tejet krijuese. Tani mund ta zgjeroni ofertën tuaj me produkte me vlerë të shtuar.

Caktoni standarde të reja

Cilësi? Nuk ka problem. Rendiment i qëndrueshëm? Gjithnjë. Shtim vlere për klientët tuaj? Natyrisht!

Canon imagePRESS C10010VP Series

Specifikimet e produktit

Larmi materialesh

Printoni mbi letër të veshur, të ricikluar, të paveshur, sintetike

Produksion i njësuar

Veçori të avancuara automatizimi

Printim në fletë të gjata

Materiale deri në 762 mm (vetëdyanëshe) dhe 1,300 mm (njëanëshe)

Pamje definicioni të lartë

Multi D.A.T; laser R-VCSEL; rezolucion printimi 2,400dpi x 2,400dpi; 190 pika, 200 vija dhe opsione të ndryshme për ekran

Pesha materiali deri në 400gsm

Materiale mes 60gsm dhe 400gsm

Performancë e lartë

Deri në 450,000 AMPV dhe 1.8 milionë cikël pune

Produktivitet i jashtëzakonshëm

Shpejtësi koherente prej deri në 100ppm

Shikoni specifikimet e plota

Product Specifications

Seria "imagePRESS C10010VP"

Performancë e jashtëzakonshme me produktivitet të lartë


Dëshironi të mësoni më shumë rreth serisë "imagePRESS C10010VP"?

Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë

FLISNI ME EKIPIN TONË

Produktet e lidhura