Canon imagePROGRAF PRO-6000

imagePROGRAF PRO-6000

Printeri më i mirë i formatit të madh për printime fotografike dhe artistike - me prodhimin i pakrahasueshëm në 60 inç dhe një qëndrueshmëri të jashtëzakonshme.

Kërkoni informacione

Madhësi kompakte dhe rendiment i jashtëzakonshëm për formatin e madh

Maksimumi i printimit fotografik dhe të artit të bukur, printeri imagePROGRAF PRO-6000 siguron një cilësi të përgjithshme të pakonkurrueshme. Me një sistem boje mahnitës me 12 ngjyra, shpejtësi të larta të printimit dhe uniformitet të përkryer, ky printer sjell risi për formatet e mëdha.

Shikoni specifikimet e plota

Canon imagePROGRAF PRO-6000

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Lloji i bojës

Bojë me pigment me 12 ngjyra

Rezolucioni maksimal i printimit

2400 dpi

Gjerësia e medias

Letra e rulit - 203,2-1524 mm

Diametri maksimal i rulit të medias

170 mm

Paneli i përdorimit

Paneli me prekje LCD me ngjyra 3,5 inç

Ndërfaqja

Printimi i drejtpërdrejtë me USB

Shikoni specifikimet e plota

Canon imagePROGRAF PRO-6000

Çmime

Produktet përkatëse