Canon Camera
Risi

Printerë me një funksion

Seria i-SENSYS X C1530P

Printerë me laser, volumi të lartë, njëfunksionalë, me ngjyra për ambiente hibride pune.

 • Deri në 38 ppm

  Shpejtësia e printimit

 • 1200×1200 dpi

  Rezolucioni i printimit

 • Lidhja në renë kompjuterike

  uniFLOW Online Express si standard

 • 30 GB

  Memorie eMMC

 • Zgjeroni flotën tuaj të printimit me integrim pa telashe dhe një menaxhim të përmirësuar të rrjetit

  Softueri i resë kompjuterike mundëson printim të sigurt prej kudoqoftë, duke mbështetur mënyra të reja pune hibride.

  Lidhje inteligjente me rrjetet

  Integrim pa telashe në ambiente rrjetesh të menaxhuara dhe softueri uniFLOW Online Express për lidhje të përmirësuar me renë kompjuterike.

  Rritje e produktivitetit

  Me shpejtësitë e larta të printimit, mbështetjen për gamë të gjerë materialesh dhe një kapacitet të zgjerueshëm letre prej deri në 2,300 fletë me kaseta shtesë.

  Siguri e garantuar

  Dokumentet, pajisjet dhe rrjeti juaj mbrohen me siguri 360°, duke përfshirë McAfee Embedded Control, për qetësi të plotë mendore.

  Gama e serisë

  Gjeni pajisjen e duhur A4, me ngjyra, për të ralizuar produktivitet optimal në ambiente hibride pune.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë se si Canon i-SENSYS X C1530P Series mund të mbështesë përmirësimin e punës hibride.

  Dëshironi të dini më shumë rreth kësaj game?

  Zbuloni se si mund të përfitojë biznesi juaj nga funksionet e zgjeruara të rrjetit.

  PRODUKTI

  Produktet e serisë

  Mbështetni printim të sigurt reje kompjuterike me pajisje të shpejta dhe të besueshme A4, me ngjyra.

  Veçori

  Canon Camera

  i-SENSYS X C1533P

  Canon Camera

  i-SENSYS X C1538P

  Shpejtësia e printimit

  33 fq/min (A4)

  38 fq/min (A4)

  Rezolucioni i printimit

  Deri në 1200 x 1.200 dpi

  Deri në 1200 x 1.200 dpi

  Softuer

  uniFLOW online Express

  uniFLOW online Express

  Lidhshmëria

  Rrjet, USB dhe Wi-Fi

  Rrjet, USB dhe Wi-Fi

  Futja e letrës standarde

  Kasetë me 550 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

  Kasetë me 550 fletë
  Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Eksploroni katalogun më të gjerë i-SENSYS për të parë se si gama e plotë e pajisjeve të lidhura të Canon mund t’ju ndihmojë të përshpejtoni biznesin tuaj në një të ardhme me përparësi digjitale.

  Eksploroni më tej

 • Artikulli

  Këshilla për drejtuesit e IT: Si ta bëni të thjeshtë punën hibride

  Teksa hyjmë në një epokë të re të punës hibride, ekipet e IT do të gjenden gjithnjë e më në nevojë për të ofruar mjetet dhe teknologjinë për të mundësuar punë efikase dhe të sigurt nga kudo.

 • Canon Camera

  Hybrid Office Workspace Solutions

  Një shërbim i personalizuar menaxhimi dokumentesh dhe printimi që mundëson cikle të njësuara pune mes zyrave qendrore dhe studiove të shtëpisë që përdoruesit të mund t’i hapin njësitë e printimit, skanimit dhe resë kompjuterike në mënyrë të sigurt kudo që të ndodhen. Mësoni më shumë se si mund t’ju ndihmojë Canon me kërkesat specifike të biznesit tuaj për zgjidhje zyrash hibride.

  uniFLOW Online

  Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.
  NJIHUNI ME PËRFITIMET E UNIFLOW ONLINE
  Canon Camera

  Dëshironi të dini më shumë rreth këtij produkti?