i-SENSYS X C1127i Series

Seria Canon i-SENSYS X C1127i

Përmirësoni ciklet e punës së dokumenteve me pajisje shumëfunksionale me kapacitete të avancuara

Kërkoni informacione

Printerë shumëfunksionalë me ngjyra, A4, kompaktë, të cilësisë së lartë, e mundësi lidhjeje në retë kompjuterike

Pajisje intuitive për integrim të njësuar në zyrë

Produktivitet i optimizuar

Përshpejtoni detyrat tuaja ditore dhe përmirësoni produktivitetin duke personalizuar panelin e kontrollit të pajisjeve.

Mundësi të zgjeruara lidhjesh

Përmirësoni efikasitetin e cikleve të punës duke u lidhur në distancë, përmes celularëve apo resë kompjuterike.

Komandim i centralizuar

Integrohuni në mënyrë të njësuar me zgjidhjet tuaja ekzistuese të kontrollit të menaxhimit dhe të mirëmbajtjes në distancë.

Story1

Siguria e dokumentit

Mbroni sigurinë e dokumenteve dhe konfidencialitetin me verifikimin e pajisjeve dhe printimin e sigurt.

Punim fleksibël

Dizajni kompakt përshtatet mirë në tryeza për të minimizuar ndërhyrjen në arredimin funksional të zyrës.

Story2

Seria i-SENSYS X C1127i


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Zbuloni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për Canon i-SENSYS X C1127i Series

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

KONFIGURUESI I PRODUKTIT

Technical & Configuration Datasheet

Mësoni si mund të përfitojë zyra juaj nga Canon i-SENSYS X C1127i Series

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën e plotëHybrid Office Workspace Solutions

Një shërbim i personalizuar menaxhimi dokumentesh dhe printimi që mundëson cikle të njësuara pune mes zyrave qendrore dhe studiove të shtëpisë që përdoruesit të mund t’i hapin njësitë e printimit, skanimit dhe resë kompjuterike në mënyrë të sigurt kudo që të ndodhen. Mësoni më shumë se si mund t’ju ndihmojë Canon me kërkesat specifike të biznesit tuaj për zgjidhje zyrash hibride.

SHKARKONI BROSHURËN

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

Canon i-SENSYS X 1643P