Canon i-SENSYS X 1643P

Canon i-SENSYS X 1643P

Një zgjidhje e shpejtë, e qëndrueshme për të gjitha nevojat tuaja të printimit të përditshëm

Kërkoni informacione

Printer tryeze bardhezi A4 me konfigurim fleksibël për efikasitet maksimal

Printim fleksibël në lloje materialesh e përmasa të ndryshme

Produktivitet i përmirësuar

Printimi i shpejtë, dyanësh, ofron kapacitete volumesh të larta pa cenuar cilësinë.

Zgjidhje në re kompjuterike

Komandimi i centralizuar i flotës me programe me bazë kompjuteri ju mundëson monitorimin e kostove dhe të rezultateve.

Canon i-SENSYS X 1643P

Punoni në lëvizje

Një larmi opsionesh lidhjeje, duke përfshirë pajisjet portative dhe programet, mundësojnë printimin nga kudo.

Siguri e plotë

Zgjidhja Verify System at Start-up përmirëson integritetin e pajisjes për mbrojtje të sigurt të të dhënave.

Dizajn kompakt

Konfigurimi fleksibël për tryezë apo dysheme, do të thotë që pajisja integrohet më së miri në çfarëdo zyre.

Canon i-SENSYS X 1643P

i-SENSYS X 1643P


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Zbuloni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për Canon i-SENSYS X 1643P

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Konfiguruesi i produktit

Canon i-SENSYS X 1643P

Shikoni se si mund t’jua përmirësojë Canon i-SENSYS X 1643P printimin e zyrës

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Eksploroni gamën e plotëHybrid Office Workspace Solutions

Një shërbim i personalizuar menaxhimi dokumentesh dhe printimi që mundëson cikle të njësuara pune mes zyrave qendrore dhe studiove të shtëpisë që përdoruesit të mund t’i hapin njësitë e printimit, skanimit dhe resë kompjuterike në mënyrë të sigurt kudo që të ndodhen. Mësoni më shumë se si mund t’ju ndihmojë Canon me kërkesat specifike të biznesit tuaj për zgjidhje zyrash hibride.

SHKARKONI BROSHURËN

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

Canon i-SENSYS X 1643P