i-SENSYS X 1238p Series

Seria Canon i-SENSYS X 1238P

Pajisjet për tryezë ofrojnë printime profesionale

Kërkoni informacione

Printerë me laser bardhezi A4 fleksibël për plotësuar zgjidhjet e printimit për zyra më të mëdha

Ideal për zyra të vogla por me ngarkesë pune dhe grupe pune

Prodhimtari e lartë

Komandat intuitive mundësojnë përdorim të lehtë në të gjithë gamën e pajisjeve.

Zgjidhje në re kompjuterike

Programi uniFLOW Online Express vjen si standard, duke ofruar mundësi të zgjeruara në renë kompjuterike.

i-SENSYS X 1238P Series

Lidhje të avancuara

Lidhjet me rrjet, USB dhe celular lejojnë printimin dhe skanimin nga kudo që të ndodheni.

Siguri tërësore

Siguria për pajisje, dokumente dhe rrjetin ofron mbrojtje të plotë të të dhënave tuaja.

Kursen hapësirë

Dizajni kompakt bën që pajisjet të mund të integrohen lehtë në zyra të të gjitha përmasave.

i-SENSYS X 1238P Series

Seria i-SENSYS X 1238P

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Zbuloni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për Canon i-SENSYS X 1238P Series

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

Konfiguruesi i produktit

Benefits Datasheet

Gjeni pajisjen e Canon i-SENSYS X 1238P Series për t'ju përshtatur më së miri ambientit tuaj të zyrës

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotëHybrid Office Workspace Solutions

Një shërbim i personalizuar menaxhimi dokumentesh dhe printimi që mundëson cikle të njësuara pune mes zyrave qendrore dhe studiove të shtëpisë që përdoruesit të mund t’i hapin njësitë e printimit, skanimit dhe resë kompjuterike në mënyrë të sigurt kudo që të ndodhen. Mësoni më shumë se si mund t’ju ndihmojë Canon me kërkesat specifike të biznesit tuaj për zgjidhje zyrash hibride.

SHKARKONI BROSHURËN

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

Canon i-SENSYS X 1643P