i-SENSYS X 1238i Series

Seria Canon i-SENSYS X 1238i

Pajisje kompakte, fleksibël, që shfrytëzojnë mundësitë e resë kompjuterike

Kërkoni informacione

Printerë shumëfunksionalë bardhezi A4 për të përmirësuar printimin tuaj në zyrë

Njësoni proceset e punës dhe printoni prej kudo

Rritje e produktivitetit

Përmirësoni efikasitetin duke njësuar proceset e punës me komanda të personalizuara të përdoruesve dhe të pajisjeve.

Lidhja në renë kompjuterike

Centralizoni kontrollin e flotës suaj me programin me bazë serveri dhe reje kompjuterike uniFLOW Online Express.

i sensys x 1238if

Printim dhe skanim kudo që të ndodheni

Printoni dhe skanoni drejtpërdrejt nga pajisjet celulare

Siguri më e lartë

Mbroni konfidencialitetin e dokumenteve me autentikim të integruar të përdoruesve dhe enkriptim të të dhënave.

Përmasë kompakte

Minimizoni shqetësimet në zyrë me pajisje që janë të vogla e të lehta sa të mbahen nëpër tryeza.

image2

Seria i-SENSYS X 1238i


Shkarkoni përmbajtjen

Skeda e të dhënave teknike dhe e konfigurimit

Zbuloni të gjitha specifikimet dhe detajet teknike për Canon i-SENSYS X 1238i Series

Shkarkoni skedën e të dhënave teknike

KONFIGURUESI I PRODUKTIT

Technical & Configuration Datasheet

Mësoni se si mund t’ia përmirësojë produktivitetin në zyrë Canon i-SENSYS X 1238i Series

FLISNI ME EKIPIN TONË

Eksploroni gamën e plotëHybrid Office Workspace Solutions

Një shërbim i personalizuar menaxhimi dokumentesh dhe printimi që mundëson cikle të njësuara pune mes zyrave qendrore dhe studiove të shtëpisë që përdoruesit të mund t’i hapin njësitë e printimit, skanimit dhe resë kompjuterike në mënyrë të sigurt kudo që të ndodhen. Mësoni më shumë se si mund t’ju ndihmojë Canon me kërkesat specifike të biznesit tuaj për zgjidhje zyrash hibride.

SHKARKONI BROSHURËN

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

Canon i-SENSYS X 1643P