Canon Camera

Printerët me ngjyra të-gjitha-në-një për zyra

i-SENSYS MF832Cdw

Printim, fotokopjim, skanim dhe faks më shpejt se kurrë më parë, me një printer shumëfunksionale me laser dhe ngjyra, optimizuar për punë pa ndërprerje, qoftë brenda apo jashtë zyrës.

 • 38ppm

  shpejtësitë e printimit

 • 17.8cm / 7 inç

  i qartë dhe preciz

 • 64GB

  memorie e përmirësuar

 • 2.300

  kapaciteti maksimal i letrës për fletë

 • Në zyrë apo në shtëpi, ecni me hapin e kohës së transformimit digjital

  Puna e shpejtë dhe fleksibël me bashkëpunim të përmirësuar rrit produktivitetin, kudo që të jeni. Lëvizni në mënyrë të sigurt mes sistemve të ndryshme të punës me komanda të personalizuara, lidhje të përparuara dhe një përvojë intuitive të përdoruesit.

  Produktivitet i optimizuar

  Njësoni efikasitetin e proceseve, me shpejtësi të lartë printimi dhe skanimi, mbështetje të materialeve të vogla dhe menaxhim të centralizuar të printimit përmes Microsoft Universal Print.

  Përvojë intuitive për përdoruesin

  Komandimi i nivelit ekspert nga përdoruesi është i lehtë falë cikleve natyrore të punës dhe komandave me një prekje në ekranin e madh me prekje LCD 17.8 cm / 7 inç.

  Lidhshmëri e përmirësuar

  Ruani lidhjet për bashkëpunim dhe produktivitet optimal, me aplikacione për celularë dhe aftësi rrjeti dysh.

  Shkarkoni përmbajtjen

  Mësoni më shumë rreth se si Canon i-SENSYS MF832Cdw mund të rrisë produktivitetin e biznesit tuaj, si brenda ashtu edhe jashtë zyrës.

  Specifikimet

  • Shpejtësi të larta printimi

   38 fq/min njëanësh në A4

  • Skanim i shpejtë

   Shpejtësi skanimi deri në 150ipm

  • Lidhshmëri wireless

   Mbështetje për Microsoft Universal Print

  • Komanda intuitive

   Ekran LCD me prekje 7 inç

  • Toner origjinal nga Canon

   Fishekë toneri kompaktë dhe të cilësisë së lartë

  • Menaxhimi në largësi

   Mirëmbajtje e automatizuar elektronike për pajisjet në rrjet

  • Printim portativ

   Mbështet "Android" dhe "iOS"

  Notification Imagee

  Çmime

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Përshpejtoni kapacitetet e printimit dhe të skanimit të biznesit tuaj me Canon i-SENSYS MF832Cdw