Canon i-SENSYS MF730 Series

Seria Canon MF730

Shoqëruesit më të mirë biznesit të vogël, me ekranet me prekje me ngjyra 12,7 cm, Bibliotekën e aplikacioneve dhe rendimentin e shpejtë dhe të përsosur.

Kërkoni informacione

Rikonceptoni mundësitë e printimit me laser me ngjyra

I projektuar për vendet moderne të punës, printerët e serisë MF730 të përshtatshëm për celular përfshijnë teknologjinë më të re të laserit nga Canon, përdorimin e thjeshtë me ekranin me prekje pa taste, lidhjen Wireless Direct dhe printimin me ngjyra të shpejtë dhe me cilësi të lartë.

Fleta e të dhënave

i-SENSYS MF730 Series

Një gamë novatore e printerëve laser me ngjyra me shumë funksione, me veçori intuitive, shpejtësinë e printimit 27 faqe/min dhe një rendiment mbresëlënës.

Shikoni videon

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet më të fundit të zyrës Canon, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Shikoni broshurën

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon MF732Cdw

I projektuar për të përmirësuar produktivitetin, printeri MF732Cdw u ofron bizneseve të vogla një zgjidhje të plotë shumëfunksionale të-gjitha-në-një. Me përfshirjen e rezultatit me cilësi të lartë me laser me ngjyra, ekranin me prekje 12,7 cm dhe printimin e shpejtë 27 faqe/min.

Specifikimet

27 ppm

27 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Laser technology

Teknologjia me laser

Rendimenti i përmirësuar i ngjyrave

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Compact

Kompakte

Strukturë që kursen hapësirë

Shikoni specifikimet e plota

mf732cdw-frt_800x470.png

Canon MF734Cdw

Kjo pajisje shumëfunksionale me laser me ngjyra siguron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për sipërmarrjet e vogla dhe të mesme. Veçoritë e përshtatshme si skanimi i shpejtë në dy anë me një kalim të vetëm, një ekran me prekje me ngjyra 12,7 cm dhe printimi i shpejtë në dy anë ndërthuren për të siguruar rritjen e produktivitetit.

Specifikimet

27 ppm

27 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Faster scans

Skanime më të shpejta

Skanimi në dy anë me një kalim të vetëm

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Compact

Kompakte

Strukturë që kursen hapësirë

Shikoni specifikimet e plota

mf734cdw-frt_800x470.png

Canon MF735Cx

Ndërthurja e përsosur e lehtësisë dhe novacionit, printeri MF735Cx është krijuar për sipërmarrjet e vogla dhe të mesme në rritje. Me funksionet intuitive të Bibliotekës së aplikacioneve, ekranin me prekje 12,7 cm dhe cilësinë mbresëlënëse të rezultatit, ky është printeri më i mirë për bizneset e vogla.

Specifikimet

27 ppm

27 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Application Library

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacionet e personalizueshme

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Faster scans

Skanime më të shpejta

Skanimi në dy anë me një kalim të vetëm

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Shikoni specifikimet e plota

mf735cx-frt_800x470.png

Awards

Pjesët e konsumit

Aksesorë