Seria "Canon i-SENSYS MF640"

Printerë shumëfunksionalë me ngjyra, rezistentë, të qëndrueshëm dhe të shpejtë. Opsionet e zgjeruara të lidhjes celulare maksimizojnë produktivitetin.

Kërkoni informacione

 i-SENSYS-MF640-Series

Printerë idealë njëfunksionalë, me ngjyra, idealë për bizneset e vogla dhe të mesme

Optimizuar për zyra të vogla, seria "Canon i-SENSYS MF640" ofron printim me ngjyra, të cilësisë së lartë, skanim, fotokopjim dhe faks (MF645Cx). Të shtruar në punë, fleksibël dhe të shpejtë, ata kanë dhe opsione inteligjente lidhjeje celulare.

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Canon i-SENSYS MF641Cw

Printer me ngjyra shumëfunksional i optimizuar për biznese të vogla dhe të mesme. Rezistent, i qëndrueshëm dhe i shpejtë, MF641Cw vjen gjithashtu dhe me një ekran të madh me prekje dhe dizajn kompakt.

Specifikimet

Rapid print speeds

Shpejtësi të larta printimi

18 fq/min, njëanësh, A4

Efficient workflow

Fluksi efikas i punës

Kapacitet i madh letre 250-fletësh

Intuitive controls

Komanda intuitive

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Mobile printing

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Sleek design

Dizajn elegant

Skelet kompakt që nuk zë shumë vend

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Application Library

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Smart toner cartridges

Fishekë inteligjentë toneri

Kompakt dhe cilësi e lartë

3 in 1 device

Pajisje 3-në-1

Printim, kopjim, skanim

Shikoni specifikimet e plota

mf641cw

Canon i-SENSYS MF643Cdw

Printer me ngjyra shumëfunksional i krijuar posaçërisht nga zero për biznese të vogla dhe të mesme. MF643Cdw përfshin veçori të përmirësuara kopjimi dhe skanimi, si dhe printim automatik dyanësh dhe opsione të zgjeruara printimi.

Specifikimet

Rapid print speeds

Shpejtësi të larta printimi

21 fq/min, A4, njëanëshe

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Application Library

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Productivity

Produktiviteti

Printim dyanësh automatik

Efficient workflow

Fluksi efikas i punës

Kapacitet i madh letre 250-fletësh

3 in 1 device

Pajisje 3-në-1

Printim, kopjim, skanim

Intuitive controls

Komanda intuitive

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Mobile printing

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Smart toner cartridges

Fishekë inteligjentë toneri

Kompakt dhe cilësi e lartë

Shikoni specifikimet e plota

mf643cdw

Canon i-SENSYS MF645Cx

Rezistent, i qëndrueshëm dhe i shpejtë, MF645Cx është një printer shumëfunksional me ngjyra, me aftësi faksi, ideal për biznese të vogla dhe të mesme. MF645Cx vjen gjithashtu me opsione të zgjeruara sigurie dhe menaxhimi të kostos, si dhe me skanim njëkalimësh dhe dykalimësh, për përmirësimin e produktitivitetit.

Specifikimet

Rapid print speeds

Shpejtësi të larta printimi

21 fq/min, A4, njëanëshe

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Application Library

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacione të personalizueshme në ekran

Control

Komanda

Menaxheri universal i hyrjes

Efficient workflow

Fluksi efikas i punës

Kapacitet i madh letre 250-fletësh

Intuitive controls

Komanda intuitive

Ekran me prekje 12,7 cm LCD

Mobile printing

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Productivity

Produktiviteti

Printim dyanësh automatik

Efficiency

Efikasitet

Skanim njëkalimësh, dyanësh

Shikoni specifikimet e plota

mf645cx

Pjesët e konsumit