Canon i-SENSYS MF630 Series

Seria Canon MF630

Printerë shumëfunksionalë laser me ngjyra plot veçori të krijuar për ndërmarrjet moderne të vogla e të mesme, me një ekran me prekje 12,7 cm dhe Bibliotekën novatore të aplikacioneve.

Kërkoni informacione

Printimi laser me ngjyra, i shpejtë dhe efikas, pa kompromise

Me teknologjinë e përmirësuar të ngjyrave, përdorimin e ekranit me prekje dhe skanimin në dy anë me një kalim të vetëm, seria e re MF630 ofron të gjitha veçoritë që i duhen një biznesi të vogël modern, bashkë me shpejtësitë e përmirësuara të rezultateve.

Fleta e të dhënave

i-SENSYS MF630 Series

Seria e printerit laser me ngjyra me shumë funksione, mjaft efikas dhe i përshtatshëm për përdoruesin, me veçori të projektuara për bizneset e vogla.

Shikoni videon

Canon MF631Cn

Një printer shumëfunksional laser me ngjyra, efikas dhe i gjithanshëm, me një ekran me prekje me ngjyra 12,7 cm dhe përputhshmërinë për celularë. Partneri i përsosur për bizneset e vogla që kërkojnë një zgjidhje me rendiment të lartë, por kompakte.

Specifikimet

27 ppm

18 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Laser technology

Teknologjia me laser

Rendimenti i përmirësuar i ngjyrave

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Uptime

Koha e përdorimit

Toner boje me kapacitet të lartë

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Compact

Kompakte

Strukturë që kursen hapësirë

Shikoni specifikimet e plota

mf631cn-frt_800x470.png

Canon MF633Cdw

Pajisje shumëfunksionale laser me ngjyra plot veçori, me përdorimin me ekranin me prekje, printimin në dy anë për rritjen e produktivitetit dhe lidhjen Wireless Direct. Zgjedhja ideale për bizneset e vogla që kërkojnë një integrim dhe mirëmbajtje pa probleme.

Specifikimet

27 ppm

18 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Laser technology

Teknologjia me laser

Rendimenti i përmirësuar i ngjyrave

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Compact

Kompakte

Strukturë që kursen hapësirë

Shikoni specifikimet e plota

mf633cdw-frt_800x470.png

Canon MF635Cx

Një printer shumëfunksional laser me ngjyra mjaft i përparuar, i projektuar për të rritur produktivitetin për biznesin e vogël. Me një ekran të përshtatshëm me prekje 12,7 cm, skanimin e shpejtë në dy anë, printimin në dy anë dhe Bibliotekën novatore të aplikacioneve.

Specifikimet

27 ppm

18 faqe/min

Printimi i shpejtë me laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekrani me prekje 12,7 cm

Përdorimi me ekranin me prekje me ngjyra

Application Library

Biblioteka e aplikacioneve

Aplikacione novatore

Mobile printing

Printim portativ

Lidhja me Mopria, AirPrint

Faster scans

Skanime më të shpejta

Skanimi në dy anë me një kalim të vetëm

Security

Siguria

Printimi i sigurt me kod PIN

Connectivity

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mbajtja e thjeshtë

Shikoni specifikimet e plota

mf635cx-frt_800x470.png

Awards

Pjesët e konsumit

Aksesorë