Seria i-SENSYS MF520

Seria Canon MF520 janë printerë bardhezi me shumë funksione, të shpejtë dhe të sigurt, që ofrojnë rezultate me cilësi të larta në dy anë për ekipet e madhësive të vogla dhe të mesme.

Kërkoni informacione

Canon MF520 series

Shpejtësi, thjeshtësi, produktivitet dhe siguri

Me printimin me 43 faqe/min, skanimin në dy anë, lidhjet e pajisjeve celulare dhe kontrollet e thjeshta të ekranit me prekje, seria MF520 ndihmon në përmirësimin e efikasitetit për ekipet e vogla të punës.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

i-SENSYS MF522x

Një printer, skaner dhe fotokopje bardhezi e shpejtë, e sigurt dhe e lehtë në përdorim me lidhje për pajisjet celulare.

Specifikimet

Biblioteka e aplikacioneve

Personalizimi dhe automatizimi i funksioneve të përditshme nëpërmjet ikonave në ekran.

Gati për uniFLOW

Kontrollon aksesin, kostot, sigurinë dhe vërtetimin e përdoruesit.

Menaxheri universal i hyrjes

Përmirëson sigurinë, produktivitetin dhe kontrollin e pajisjes tuaj i-SENSYS.

Ekran me prekje

Ekrani LCD 5" me ngjyra

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 43 faqe/min

Kodi QR

Lidhja e shpejtë dhe e drejtpërdrejtë me pajisjet celulare

Kutitë origjinale dhe të përmirësuara të bojës

E bëjnë më të shpejtë dhe më të lehtë printimin

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Canon MF522x

i-SENSYS MF525x

Një printer, skaner, faks dhe fotokopje bardhezi e shpejtë, e sigurt dhe e lehtë në përdorim me lidhje për pajisjet celulare.

Specifikimet

Biblioteka e aplikacioneve

Personalizimi dhe automatizimi i funksioneve të përditshme nëpërmjet ikonave në ekran.

Gati për uniFLOW

Kontrollon aksesin, kostot, sigurinë dhe vërtetimin e përdoruesit.

Menaxheri universal i hyrjes

Përmirëson sigurinë, produktivitetin dhe kontrollin e pajisjes tuaj i-SENSYS.

Ekran me prekje

Ekrani LCD 5" me ngjyra

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 43 faqe/min

Kodi QR

Lidhja e shpejtë dhe e drejtpërdrejtë me pajisjet celulare

Siguri e besuar

Mbajini të sigurta dokumentet tuaja

Faksi i integruar

Plotëson paketën me shumë funksione

Canon MF525x

Pjesët e konsumit