Seria i-SENSYS MF420

Një printer me shumë funksione Canon i-SENSYS për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme që ofron shpejtësi, fortësi, cilësi dhe efikas me lidhjet celulare.

Kërkoni informacione

Canon MF420 series

Lidhja e shpejtë dhe e sigurt me pajisjet celulare

Një gamë printerësh bardhezi me shumë funksione, të shpejtë dhe me cilësi të lartë, të projektuar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme që kërkojnë lidhje me pajisjet celulare.

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet MF428x and MF429x, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

i-SENSYS MF421dw

Një printer me shumë funksione, i besueshëm dhe i lehtë për përdorim, për zyrat ose ndërmarrjet e vogla dhe të mesme me një mori funksionesh të ndryshme.

Specifikimet

Kutia origjinale e bojës të-gjitha-në-një

E bën më të lehtë dhe më të besueshëm printimin

I thjeshtë për t'u përdorur

Ekrani me prekje LCD 5" me ngjyra

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 38 faqe/min

Skanimi i shpejtë

Me një kalim në dy anë

Biblioteka e aplikacioneve

Funksione të përshtatura dhe të automatizuara

Cilësi e lartë

Rezolucioni deri në 1200 x 1200 dpi

Siguria

Nëpërmjet aksesit me kod PIN për printimin

Shikoni specifikimet e plota

Canon MF421dw

i-SENSYS MF426dw

Një pajisje të-gjitha-në-një, e besueshme, e sigurt dhe e lehtë në përdorim, me faks dhe printer, për zyrat ose ndërmarrjet e vogla dhe të mesme me një mori funksionesh të ndryshme.

Specifikimet

Kutia origjinale e bojës të-gjitha-në-një

E bën më të lehtë dhe më të besueshëm printimin

Kapacitet i lartë

Sirtari me 250 fletë për A4, A5 dhe A6

I thjeshtë për t'u përdorur

Ekrani me prekje LCD 5" me ngjyra

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 38 faqe/min

Skanimi i shpejtë

Skanimi me një kalim në dy anë

Biblioteka e aplikacioneve

Funksione të përshtatura dhe të automatizuara

Cilësi e lartë

Rezolucioni deri në 1200 x 1200 dpi

Siguria

Nëpërmjet aksesit me kod PIN për printimin

Shikoni specifikimet e plota

Canon MF426dw

i-SENSYS MF428x

Një printer me shumë funksione i sigurt, i besueshëm dhe i lehtë në përdorim për zyrat ose ndërmarrjet e vogla dhe të mesme që lejon lidhjet e sigurta me pajisjet celulare dhe një nivel të lartë kontrolli.

Specifikimet

Gati për uniFLOW

Kontrollon aksesin, kostot, sigurinë dhe vërtetimin.

Biblioteka e aplikacioneve

Funksione të përshtatura dhe të automatizuara

I thjeshtë për t'u përdorur

Ekrani me prekje LCD 5" me ngjyra

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 38 faqe/min

Skanimi i shpejtë

Skanimi me një kalim në dy anë

Menaxheri universal i hyrjes

Përmirëson sigurinë, produktivitetin dhe kontrollin

Lidhja e pajisjeve celulare

Aplikacionet celulare lejojnë printimin e sigurt nga smartfonët ose tabletët

Siguria

Nëpërmjet aksesit me kod PIN për printimin

Shikoni specifikimet e plota

Canon MF428x

i-SENSYS MF429x

Më e mira e serisë MF420; një pajisje të-gjitha-në-një, e sigurt, e besueshme dhe e lehtë në përdorim me funksionin e printerit dhe të faksit për një zyrë ose një ndërmarrje të vogël dhe të mesme që lejon lidhje të sigurta me pajisjet celulare dhe një nivel të lartë kontrolli.

Specifikimet

Gati për uniFLOW

Kontrollon aksesin, kostot, sigurinë dhe vërtetimin.

Biblioteka e aplikacioneve

Funksione të përshtatura dhe të automatizuara

I thjeshtë për t'u përdorur

Ekrani me prekje LCD 5" me ngjyra

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 38 faqe/min

Skanimi i shpejtë

Skanimi me një kalim në dy anë

Menaxheri universal i hyrjes

Përmirëson sigurinë, produktivitetin dhe kontrollin

Lidhja e pajisjeve celulare

Aplikacionet celulare lejojnë printimin e sigurt nga smartfonët ose tabletët

Siguria

Nëpërmjet aksesit me kod PIN për printimin

Shikoni specifikimet e plota

Canon MF429x

Pjesët e konsumit