Canon i-SENSYS LBP852Cx

Printer A3 me ngjyra, i shpejtë e përplot funksione, me kapacitet të madh letre dhe rezultate të garantuara të cilësisë së lartë në formate printimi për materiale të ndryshme.

Kërkoni informacione

Canon i-SENSYS LBP852Cx

Printer njëfunksional, fleksibël dhe efikas me një gamë të gjerë opsionesh printimi

Një pajisje e kapacitetit të lartë në përmasa të vogla, me printime cilësie të jashtëzakonshme në "Vivid Colour Mode" dhe mbështetje për një gamë të gjerë materialesh letre, nga A6 deri në printime banderolash.

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni fletën e të dhënave

Specifikimet

Produktiviteti

Printimi nga të dyja anët

Shpejtësi të larta printimi

Deri në 36 fq/min (A4), 18 fq/min (A3)

Dizajn kompakt

Vendosje e lehtë në tryezë pune

Rezultate cilësore

Printim "Vivid Colour Mode"

Kapacitet i lartë

Deri në 2850 fletë maks.

Integrimi në flota

Mbështet "uniFLOW"

Siguria

Printim i sigurt dhe enkriptim të dhënash

Materiale letre

Nga A6 deri në gjatësi banderole (1200 mm)

Shikoni specifikimet e plota

i-SENSYS LBP852Cx

Pjesët e konsumit

Çmime