Canon Camera
Risi

Printerë me një funksion

i-SENSYS LBP722Cdw

Një pajisje inteligjente, praktike, në A4, me ngjyra, me Wi-Fi të integruar dhe printim të sigurt

 • 38 ppm

  Shpejtësia e printimit

 • 1200 dpi

  Rezolucioni i printimit

 • 2300 fletë

  Kapaciteti maksimal i futjes së letrës

 • 1GHz x 2

  Shpejtësia e procesorit

 • Një pajisje kompakte kapaciteti të lartë për produktivitet të përmirësuar

  Maksimizoni produktivitetin e zyrës me shpejtësi të larta printimi prej deri në 38ppm dhe sirtarë kapaciteti të lartë prej deri në 2,300 fletë. Lidhuni dhe printoni në mënyrë të sigurt, ideal për ambiente hibride pune dhe punonjës distance.

  Lidhshmëri e përmirësuar

  Përqafoni punën me fleksibilitet falë një larmie funksionesh lidhjeje, duke përfshirë mbështetjen për Wi-Fi, NFC dhe Universal Print për menaxhim të lehtë nga distanca.

  Rritje e produktivitetit

  Maksimizoni rezultatet tuaja të printimit dhe përmirësoni kostot e punës me shpejtësi të larta printimi dhe një kapacitet të zgjerueshëm letre prej deri në 2,300 fletë.

  Përmirësoni sigurinë

  Jini të qetë për sigurinë e të dhënave tuaja falë printimit të sigurt dhe softuerit të integruar të sigurisë së përparuar si McAfee Embedded Control dhe protokollit të sigurisë TLS1.3.

  i-SENSYS LBP722Cdw

  Shkarkoni përmbajtjen

  Zbulon itë gjitha përfitimet e Canon i-SENSYS LBP722Cdw.

  Specifikimet

  • 38 ppm

   Shpejtësia e printimit

  • Prodhimtari e lartë

   Printim dyanësh automatik

  • 2300 fletë

   Kapacitet maksimal faqesh me kaseta shtesë

  • Lidhshmëri wireless

   Menaxhojini rezultatet e printimit nga pajisjet portative

  • Siguri e garantuar

   Printim i sigurt dhe McAfee Embedded Control

  Notification Imagee

  Produkte dhe zgjidhje të ngjashme

  Eksploroni më tej

  Mësoni se sa larg mund të shkoni në fitimet e biznesit falë Canon i-SENSYS LBP722Cdw.