Seria Canon i-SENSYS LBP660

Printim laseri me ngjyra, ultra i shpejtë, tejet i saktë, njëfunksional, nga printerë përplot me veçori, por sërish kompaktë, që janë idealë për zyrat e vogla dhe të mesme

Kërkoni informacione

Canon LBP660 series

Printerë të shpejtë dhe përplot veçori, njëfunksionalë, për zyra të vogla

Printerët e serisë "Canon i-SENSYS LBP660" mund të jenë brenda kasave kompakte, por janë përplot me veçori të avancuara dhe mund të nxjerrin shpejtësi printimi prej 27 fq/min (A4, njëanëshe), katalog aplikacionesh dhe "Universal Login Manager" për të ndihmuar me rritjen e produktivitetit, sigurisë dhe menaxhimit të kostos (LBP664Cx).

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Canon i-SENSYS LBP663Cdw

LBP663Cdw është një printer laser me ngjyra ultra i shpejtë, tejet i përpiktë, njëfunksional, i dizajnuar për të përmirësuar fluksin e punës në zyra të vogla dhe të mesme.

Specifikimet

productivity_160x100-17ecc0fa-f45f-4a38-8dec-7dc61d6320cf.png

Produktiviteti

Printim dyanësh automatik

mobile_160x100-c2c5ea07-daba-489c-a6fa-2b244b4d32b1.png

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

rapid-speeds_160x100-eadecda4-5262-4641-86f9-1a69a7fc772e.png

Shpejtësi të larta printimi

Deri në 27 fq/min, njëanëshe

 intuitive-controls_160x100-9d78ab22-d1a2-48f7-8d77-75c7c84ecbd9.png

Komanda intuitive

Ekran LCD me pesë rreshta

sleek-design_160x100-b0601733-412d-462c-8323-acb1cbc29109.png

Dizajn elegant

Skelet kompakt që nuk zë shumë vend

security_160x100-42a7f855-cb66-4df5-8e22-d73a68c43f5e.png

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

wi-fi-connectivity_160x100-9971e974-87c1-4861-b4ee-a58714010ad2.png

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Paper-sizes-385433ef-d69d-4e2e-b9e4-71955ddaebde.png

Madhësitë e letrës

A4 dhe A5

Shikoni specifikimet e plota

Canon lbp663cdw

Canon i-SENSYS LBP664Cx

Optimizuar për zyra të vogla, LBP664Cx është një printer laser me ngjyra, ultra i shpejtë, tejet i përpiktë, përplot me funksione si p.sh. "Universal Login Manager" për të ndihmuar përmirësimin e sigurisë dhe menaxhimin e kostove.

Specifikimet

mobile_160x100-c2c5ea07-daba-489c-a6fa-2b244b4d32b1.png

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

application-library_160x100-b8b618b4-9dbd-4a0a-a99c-6927b0b5d23a

Menaxheri universal i hyrjes

Aplikacione të personalizueshme në ekran

security_160x100-42a7f855-cb66-4df5-8e22-d73a68c43f5e.png

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

rapid-speeds_160x100-eadecda4-5262-4641-86f9-1a69a7fc772e.png

Shpejtësi të larta printimi

Deri në 27 fq/min, njëanësh, A4

 intuitive-controls_160x100-9d78ab22-d1a2-48f7-8d77-75c7c84ecbd9.png

Komanda intuitive

Ekran me prekje 12.7cm me ngjyra

sleek-design_160x100-b0601733-412d-462c-8323-acb1cbc29109.png

Dizajn elegant

Skelet kompakt që nuk zë shumë vend

wi-fi-connectivity_160x100-9971e974-87c1-4861-b4ee-a58714010ad2.png

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

intuitive-controls_160x100-b819f371-b170-4a9c-bff3-5d9155e68df1.png

Komanda

Menaxheri universal i hyrjes

nfc_160x100-bd35ba1b-fe7e-41f6-803b-99c83d72491f.png

Çiftim me NFC

Lidhje me një të prekur

Shikoni specifikimet e plota

Canon lbp664cx

Pjesët e konsumit