LBP653cdw

Canon LBP650 Series

Printerët laser me ngjyra të efektshëm me një funksion të vetëm janë ndërtuar për bizneset e vogla dhe janë të pajisur me një ekran m e prekje dhe një motor të ri të shpejtë.

Kërkoni informacione

Printer të shpejtë laser me ngjyra, plot me veçori

Të ndërtuar për bizneset në rritje, gama LBP650 ofron shpejtësi printimi 27 ppm dhe teknologji të avancuar ngjyrash. LBP654Cx është e pajisur me një ekran me prekje 12,7 cm (5”) dhe një Application Library për të ofruar një zgjidhje të plotë printimi me laser.

Fleta e të dhënave

LBP650 Series

Seria e re LBP650 ofron gjithçka që kërkon një biznes i vogël nga një printer laser me ngjyra dhe shumë më tepër, me opsionin e përshtatshëm të ekranit me prekje dhe motorin mbresëlënës me 27 faqe/min.

Shikoni videon

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet më të fundit të zyrës Canon, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Shikoni broshurën

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Canon LBP654Cx

I pajisur me shpejtësi të efektshme 27 ppm, një ekran me prekje me ngjyra intuitiv 12,7 cm dhe një Application Library inovative, LBP654Cx është printeri laser më i fundit me një funksion për bizneset e vogla.

Specifikimet

27 ppm

27 ppm

Printim i shpejtë laser me ngjyra

12.7 cm touchscreen

Ekran me prekje 12,7 cm

Përdorim me ekran me prekje me ngjyra

App library

Librari aplikacionesh

Aplikacione novatore

Mobile Printing

Printim portativ

Lidhje Mopria, AirPrint

Uptime

Kohë punimi

Kuti toneri me kapacitet të lartë

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Connectivity_160x100

Lidhshmëria

Lidhje Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mirëmbajtje e thjeshtë

Shikoni specifikimet e plota

LBP654Cx

Canon LBP653Cdw

Me produktivitetin suprem dhe një gamë veçorish praktike, printeri LBP653Cdw është opsioni perfekt për bizneset e vogla që kërkojnë një printer laser me ngjyra me cilësi të lartë dhe të besueshëm.

Specifikimet

27 ppm

27 ppm

Printim i shpejtë laser me ngjyra

Mobile Printing

Printim portativ

Lidhje Mopria, AirPrint

Laser Technology

Teknologji laser

Performancë e përmirësuar ngjyrash

Uptime

Kohë punimi

Kuti toneri me kapacitet të lartë

Security

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Connectivity_160x100

Lidhshmëria

Lidhje Wireless Direct

Maintenance

Mirëmbajtja

Mirëmbajtje e thjeshtë

Compact

Kompakte

Model që kursen hapësirën

Shikoni specifikimet e plota

LBp653cdw

Pjesët e konsumit

Aksesorë