Seria Canon i-SENSYS LBP620

Printerë laser me ngjyra, ultraefikasë, njëfunksionalë, në njësi kompakte që mund të konfigurohen e përdoren me lehtësi

Kërkoni informacione

hero_810x475

Printerë laser me ngjyra, të cilësisë së lartë, për biznese të vogla dhe të mesme

Printimi në biznesin e vogël dhe të mesëm shkon një shkallë më lart me serinë "Canon i-SENSYS LBP620" – printerë laseri me ngjyra, ultra të qëndrueshëm, të thjeshtë në përdorim, dhe kompaktë

Shikoni specifikimet e plota

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Canon i-SENSYS LBP621Cw

Printimi në shtëpi apo në zyra të vogla shkon një shkallë më lart me "Canon i-SENSYS LBP621Cw" – printer laseri me ngjyra, ultra i qëndrueshëm, i thjeshtë në përdorim, kompakt e njëfunksionësh

Specifikimet

18 ppm

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Maintenance

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Connectivity

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësi printimi 18 fq/min A4

Laser Technology

Komanda intuitive

Ekran LCD me pesë rreshta

Compact

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

Mobile Printing

Dizajn elegant

Skelet kompakt që nuk zë shumë vend

Security

Toner origjinal nga Canon

Fishekë toneri kompaktë dhe të cilësisë së lartë

Operation

Fluksi efikas i punës

Kapacitet i madh letre 250-fletësh

Shikoni specifikimet e plota

LBP623Cdw

Canon i-SENSYS LBP623Cdw

Printimi në biznesin e vogël dhe të mesëm shkon një shkallë më lart me serinë "Canon i-SENSYS LBP623Cdw" – printerë me ngjyra, ultra të qëndrueshëm, të thjeshtë në përdorim, dhe kompaktë që ofrojnë printim dyanësh si standard.

Specifikimet

18 ppm

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Compact

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

Connectivity

Shpejtësi të larta printimi

21 fq/min njëanësh/11 fq/min dyanësh

Laser Technology

Komanda intuitive

Ekran LCD me pesë rreshta

Maintenance

Lidhshmëria

Lidhja Wireless Direct

Mobile Printing

Dizajn elegant

Skelet kompakt që nuk zë shumë vend

Operation

Fluksi efikas i punës

Kapacitet i madh letre 250-fletësh

Security

Rritni produktivitetin

Printimi nga të dyja anët

Shikoni specifikimet e plota

LBP623Cdw

Pjesët e konsumit