Canon i-SENSYS LBP325x

Përftoni shpejtësi superiore dhe administrim fleksibël të materialeve me këtë printer kompakt laseri njëfunksionësh bardhezi

Kërkoni informacione

Canon i-SENSYS LBP325x

Printer mono njëfunksionësh efikas dhe kompakt

Modernizoni biznesin tuaj me këtë printer laseri bardhezi kompakt. Me shpejtësi të larta printimi prej 43 fq/min në A4 dhe 65 fq/min në A5, "i-SENSYS LBP325x" ofron dhe mundësinë e tri kasetave të mëtejshme të letrës – ideale për ngarkesa të larta pune.

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Printim me shpejtësi të lartë

Përshpejtoni produktivitetin e biznesit tuaj me shpejtësi superiore printimi prej 43 fq/min dhe 65 fq/min përkatësisht në A4 dhe A5.

Hapësirë e vogël

Maksimizoni hapësirën në një zyrë më të vogël me një printer njëfunksionësh efikas e kompakt.

Operim i thjeshtë

Merrni kontrollin në dorë përmes ekranin praktik e intuitiv 5-vijësh LCD.

Canon i-SENSYS LBP325x

Specifikimet

Icon 01

Printer laseri mono njëfunksionësh

Icon 02

Printim 43 fq/min në A4

Icon 03

Printim me 65 fq/min në A5

Icon 04

3 kaseta të mëtejshme opsionale letre

Icon 01

Lidhje eternet

Icon 02

Lidhje USB e shpejtësisë së lartë

Icon 01

Ekran praktik LCD

Shikoni specifikimet e plota

Canon i-SENSYS LBP325x

Pjesët e konsumit

Fishekë origjinalë toneri
Fishekët origjinalë të tonerit nga "Canon" 056 H (rendiment i lartë), 056 (standard) dhe 056 L (rendiment i ulët) për rreth 21 000 faqe, 10 000 faqe dhe 5100 faqe, përkatësisht, sigurojnë cilësi mahnitëse figure dhe rendimente të larta falë tonerit me teknologji të posaçme. Këta fishekë vijnë tanimë me teknologji për vetëheqjen e izolantëve, që të mund t'i ndërroni fishekët pastër e pa kokëçarje.

Produktet që kanë lidhje