Canon LBP312x

Siguroni rezultate printimi mono me cilësi të lartë në vendin tuaj të punës me këtë printer zyre me shpejtësi të lartë dhe që kërkon një hapësirë të vogël.

Kërkoni informacione

LBP312x

Një printer kompakt dhe produktiv për ambientet e zyrave me ngarkesa të larta.

Printime - me shpejtësi 43 faqe/min për A4 dhe 65 faqe/min për A5 - nga një pajisje kompakte dhe elastike që mund të konfigurohet me deri në tre kaseta letre shtesë dhe që është ideale për ambientet me ngarkesa të larta ku kërkohet përdorimi në një hapësirë të vogël.

Shikoni specifikimet e plota

lbp312x

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

icon

Printim automatik nga të dyja anët

icon

+3 kaseta letre opsionale

icon

Printimi me PCL dhe PostScript

icon

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

icon

Lidhje USB

icon

Përdorni dhe ndani përmes rrjetit

icon

Ekrani LCD i përshtatshëm për përdoruesin

Shikoni specifikimet e plota

LBP312x

Pjesët e konsumit

Kutitë e printimit të-gjitha-në-një 041 (standarde) dhe 041 H (me rendiment të lartë) për afro 10 000 dhe 20 000 faqe (ISO/IEC 19798).

print Cartridges

Aksesorë

Hapat e tjerë

Ku të blini

Produktet përkatëse