i-SENSYS LBP220 series

Me produktivitet dhe efikasitet, këta printerë laseri mono njëfunksionësh janë idealë për bizneset që kanë nevojë për shpejtësi dhe qëndrueshmëri

Kërkoni informacione

Intro Image

Printerë laseri mono, njëfunksionësh, të shpejtë e efikasë

Përmirësoni prodhimin me serinë "Canon i-SENSYS LBP220" – të qëndrueshëm, praktikë në funksionim dhe me mundësi lidhjeje me valë, këta printerë laseri mono njëfunksionësh janë gjetja ideale për zyrat e vogla.

Shkarkoni fletën e të dhënave

Range

Një gamë printerësh një- dhe shumëfunksionalë me ngjyra, me komanda intutitive dhe shpejtësi të larta printimi

Shikoni videon

Zgjidhje me një prekje, për produktivitet të mëtejshëm

Biblioteka unike e aplikacioneve "Canon i-SENSYS" ju bën të mundur personalizimin e lehtë të butonave të funksioneve në ekranin e madh 5" LCD me prekje - që të plotësoni nevojat tuaja konkrete dhe të rrisni produktivitetin me komandim të shpejtë e me një prekje të detyrave ditore.

Garanci 3-vjeçare

Përqendrohuni te biznesi, falë qetësisë që ju ofron garancia jonë 3-vjeçare

Lexoni më shumë

3 Year Warranty

Canon i-SENSYS LBP223dw

Optimizoni efikasitetin e biznesit tuaj me një printer të shpejtë njëfunksionësh bardhezi. Me shpejtësi të larta printimi dhe mundësi lidhjeje portative, ai është gjetja ideale për zyrat e vogla.

Specifikimet

Icon 01

Lidhshmëria

Lidhshmëri wireless

Icon 02

Shpejtësi të larta printimi

33 fq/min, njëanëshe, A4

Icon 03

Komanda intuitive

Ekran LCD 5-vijësh

Icon 04

Printimi portativ

Mbështet "Android" dhe "iOS"

Icon 02

Toner origjinal nga Canon

Fishekë toneri kompaktë dhe të cilësisë së lartë

Icon 01

Dizajn elegant

Skelet kompakt që kursen vend

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Canon i-SENSYS LBP226dw

Jepuni fuqi cikleve të punës së biznesit tuaj me shpejtësi të larta printimi prej 38 fq/min për printime në A4 dhe dyanëshe. Me siguri kodi PIN dhe funksionim praktik, LBP226dw është një printer fleksibël për bizneset e vogla por moderne.

Specifikimet

Icon 01

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Icon 02

Printimi portativ

Punon me "Android" dhe me "iOS"

Icon 03

Shpejtësi të larta printimi

38 fq/min njëanësh në A4

Icon 04

Komanda intuitive

Ekran LCD 5-vijësh

Icon 01

Lidhshmëria

Lidhshmëri wireless

Icon 02

Dizajn elegant

Skelet kompakt që kursen vend

Icon 01

Toner origjinal nga Canon

Fishekë toneri kompaktë dhe të cilësisë së lartë

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Canon i-SENSYS LBP228x

Një aparaturë e vërtetë për bizneset, LBP228x nuk ka vetëm shpejtësi superiore printimi, por vjen madje me një katalog aplikacionesh për komanda të personalizuara dhe masa më të mira kursimi të shpenzimeve dhe sigurie përmes "Universal Login Manager (ULM)".

Specifikimet

Icon 01

Shpejtësi të larta printimi

38 fq/min njëanësh në A4

Icon 02

Katalogu i aplikacioneve

Komanda të personalizuara në ekran

Icon 03

Universal Login Manager (ULM)

Funksionet e sigurisë dhe të kursimit të shpenzimeve

Icon 04

Siguria

Lëshim dokumentesh me PIN

Icon 01

Printimi portativ

"AirPrint (iOS)", "Mopria (Android)" dhe aplikacioni "Canon PRINT Business"

Icon 02

Komanda intuitive

Ekran me prekje, me ngjyra, 12,7 cm

Icon 01

Lidhshmëria

Lidhshmëri wireless

Icon 02

Dizajn elegant

Skelet kompakt që kursen vend

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Pjesët e konsumit

Fishekë origjinalë toneri
Fishekët origjinal të tonerit të "Canon" sigurojnë cilësi mahnitëse të fotove dhe rendimente të larta falë tonerit me teknologji të posaçme. Këta fishekë vijnë tanimë me teknologji për vetëheqjen e izolantëve, që të mund t'i ndërroni pastër e pa kokëçarje.

Çmime

Produktet që kanë lidhje