Seria i-SENSYS LBP210

Printerët bardhezi me një funksion Canon i-SENSYS ofrojnë qëndrueshmëri dhe një kontroll më të madh të kostove për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe zyrat e vogla.

Canon MF420 series

Cilësi e jashtëzakonshme

Printerë bardhezi kompaktë, idealë për grupet e punës së ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme. Me Kutinë origjinale të bojës së Canon dhe motorët e përmirësuar, kjo gamë ofron një shpejtësi dhe cilësi mbresëlënse printimi me rendimentin më të lartë në këtë kategori.

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet LBP215x, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

i-SENSYS LBP212dw

Një printer bardhezi me një funksion që ofron lidhje të sigurta për pajisje celulare me veçoritë e përshtatshme për përdoruesin, cilësinë dhe shpejtësinë mbresëlënëse.

Specifikimet

Printimi me cilësi

Rezolucioni deri në 1200 x 1200 dpi

Kapacitet i lartë

Sirtari me 250 fletë për A4, A5 dhe A6

E thjeshtë për t'u përdorur

Ndërfaqja me prekje e përshtatshme për përdoruesin

Dizajn kompakt

Një madhësi e vogël që kursen hapësirën

Hapësira ruajtëse e madhe

Memoria e brendshme 1 GB

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 33 faqe/min

Lidhja e pajisjeve celulare

Lidhni me lehtësi me smartfonin ose tabletin tuaj

Kutia origjinale e bojës të-gjitha-në-një

E bëjnë më të shpejtë dhe më të pastër printimin

Canon LBP212dw

i-SENSYS LBP214dw

Një printer bardhezi me një funksion që ofron lidhje të sigurta për pajisje celulare me veçoritë e përshtatshme për përdoruesin, cilësinë dhe shpejtësinë mbresëlënëse.

Specifikimet

Printimi me cilësi

Rezolucioni deri në 1200 x 1200 dpi

Kapacitet i lartë

Sirtari me 250 fletë për A4, A5 dhe A6

E thjeshtë për t'u përdorur

Ndërfaqja me prekje e përshtatshme për përdoruesin

Kodi PIN i sigurt

Për kontrollin maksimal mbi printimet

Hapësira ruajtëse e madhe

Memoria e brendshme 1 GB

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 38 faqe/min

Lidhja e pajisjeve celulare

Lidhni me lehtësi me smartfonin ose tabletin tuaj

Kutia origjinale e bojës të-gjitha-në-një

E bën më të shpejtë dhe më të pastër printimin

Canon LBP214dw

i-SENSYS LBP215x

Më e mira e serisë LBP210 sjell printimin bardhezi me shpejtësi në dy anë, përmirëson fluksin e punës dhe produktivitetin ndërkohë që ul kostot. Seria LBP210 ofron rezultate të shpejta, të përmirësuara dhe me cilësi të lartë.

Specifikimet

Biblioteka e aplikacioneve

Ndërfaqja e përshtatur e përdoruesit për veprimet e shpeshta

Gati për uniFLOW

Veçoritë e përparuara të kontabilitetit

Menaxheri universal i hyrjes

Përmirëson sigurinë, produktivitetin dhe kontrollin

Shpejtësi të larta printimi

Shpejtësia e printimit deri në 38 faqe/min

I thjeshtë për t'u përdorur

Ekrani me prekje LCD 5" me ngjyra

Konfidencialiteti

Nëpërmjet aksesit me kod PIN për printimin

Printimi me cilësi

Rezolucioni deri në 1200 x 1200 dpi

Kapacitet i lartë

Sirtari me 250 fletë për A4, A5 dhe A6

Canon LBP215x