Canon EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i

Një printer zyre A3 me shumë funksione dhe produktivitet të lartë

Kërkoni informacione

EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i Top Front Angle

Një printer me shumë funksione për ambientet e zyrave me kërkesa të larta.

Një printer me shumë funksione, premium, mono, shumë produktiv që është projektuar për të zvogëluar ndikimin mjedisor nëpërmjet veçorive të menaxhimit të kostos me efikasitet në energji. Ai është i fuqishëm, elastik dhe i lehtë në përdorim.

uniFLOW Online

Lidhuni më mirë dhe shfrytëzoni energjinë e resë kompjuterike me një zgjidhje të vetme të integruar. "uniFLOW Online" thjeshton menaxhimin e printimit dhe redukton kostot me inspektim, ekonomizim dhe raportim inteligjent. Punoni më zgjuar duke skanuar disa artikuj së bashku me cilësimet e prerjes dhe redaktimit gjatë skanimit n pajisje, për rezultate të përpikta.

Shikoni broshurën "uniFLOW Online Express"

Njihuni me përfitimet e "uniFLOW Online"

colleagues discussing data

I qëndrueshëm

I ndërtuar me 80% pjesë të ripërdorshme. Përfshin shërbime të përparuara të menaxhimit të energjisë.

Produktiv

Ofron printime shumë të sakta dhe super të shpejta me deri në 65 faqe në minutë

Opsione elastike

Në përputhje me MEAP, për akses në zgjidhje dhe aplikacione të tjera të bazuara te softueri

EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i Open Top Left Side

Specifikimet e produktit

print-copy-scan_160x100

Konstrukt i fortë

Prodhuar me materiale të qëndrueshme

ppm_160x100

Shpejtësi më të larta printimi

Deri në 65 faqe/min

touchscreen_160x100

Ekrani i madh LCD

Ekrani me prekje 8,4 inç i lehtë në përdorim

sheets_160x100

Kapacitet i madh

Kapaciteti i letrës me 4200 fletë

Integration

Integrimi me MEAP

Mund të përmirësohet me softuer shtesë

cloud_160x100

Reja kompjuterike

Pajisja e thjeshtë dhe menaxhimi i cloud

Shikoni specifikimet e plota

EQ80 imageRUNNER ADVANCE 6065i Upper Light
Forest trees

Mësoni më shumë

Lexoni më shumë për angazhimin tonë për qëndrueshmërinë

Dëshironi të dini më shumë për gamën EQ80

Flisni sot me një anëtar të ekipit tonë.

FLISNI ME EKIPIN TONË